Франшиза GPS-моніторингу

Четвер
26.02.2015
«Українські Навігаційні Системи» з антикризовою пропозицією на франчайзинговому ринку
 

Одеські «Українські Навігаційні Системи» представляють франшизу GPS-моніторингу. Компанія є розробником та виробником електронного обладнання, а також програмного забезпечення, що використовується у системах GPS-моніторингу, безпеки, контролю доступу, диспетчеризації, систем охорони, нагляду та інших. Система GPS-моніторингу дає клієнтові повний контроль над його транспортом, роботою водіїв, а так само впевненість за збереження свого автомобілю.

«Варто віддати належне, що наш керівник має прекрасну інтуїцію у бізнесі. Багато років тому він вибрав цю нішу, і кризові ситуації в яких знаходиться наша країна підтверджують це. У цей непростий час, коли дуже багато видів бізнесу змушені значно скоротити штат, зменшити обсяги, а часто і просто закриватися, ми можемо сказати що пропонуємо нашим потенційним партнерам антикризову модель бізнесу. Сьогодні GPS-моніторинг стає все більш затребуваним, у тому числі й на Сході країни. Через обставини, що склалися, наші послуги для підприємця, не тільки економія витрат палива, інформація про його водія, а й безпека транспортного засобу. Також зазначу, що ціни на паливо зростають, а ми допомагаємо його економити, тому установка системи окупається для деяких компаній навіть менш ніж за місяць», - розповідає Катерина Новікова, комерційний директор "Українських Навігаційних Систем".

На даний момент працюють франчайзингові філії у таких містах, як Херсон, Луганськ, Харків, Кіровоград та Львів. Сума інвестицій у бізнес складає від 500 до 1500 доларів. «Однією з основних вимог до франчайзі, крім надійності, відповідальності та інших необхідних ділових якостей, досвід у продажах, вміння працювати з клієнтами. У найближчому майбутньому ми плануємо впроваджувати різні проекти та розвивати їх за франчайзинговою схемою. Один з них - «охоронні системи», - ділиться Катерина Новікова.

«Українські Навігаційні Системи» є національним виробником. Розробка, виробництво та управління системою, відбувається виключно на території України, задіюючи лише вітчизняні інтелектуальні, технічні і виробничі ресурси. GPS-обладнання здійснює розрахунок витрати палива автомобілю за нормативом; фактичний контроль витрати палива; контроль маси перевезеного вантажу; контроль температури рефрижераторів та багато інших параметрів.