Понеділок
23.02.2015
Компанія пропонує декілька форматів та низький паушальний внесок для першого франчайзі
 

Нещодавно на українському ринку громадського харчування у місті Харкові з'явилася пирогова «Тестовъ» і на сьогоднішній день почала розвиватися по франчайзингу. Для першого франчайзі компанії паушальний внесок складе 15 тисяч доларів. Співпраця з родиною «Тестовъ» можлива також на партнерсько-інвестиційних відносинах з наданням права ексклюзивного використання ТМ у своєму місті, тобто на ринку конкретного міста.

Компанія перенесла, відродила, зберегла і зберігає старослов'янські сімейні традиції древніх часів. Тому партнер-франчайзі пирогової може бути тільки людининою з духовними переконаннями. «До вибору партнера ми підходимо дуже вимогливо. Перш за все, для нас важлива якість і місце приміщення для закладу. Воно повинно знаходитись у центрі міста, у старовинній будівлі і бути не меншим ніж 150 кв.м. Необхідно, щоб майбутній франчайзі постійно брав участь у процесі роботи закладу. Також дуже важливим моментом для нас є цінності і принципи партнера. У наших закладах на високому рівні сімейні цінності, немає нічого аморального, ніхто не курить і не вживає спиртне. Так як ми хочемо працювати з франчайзі в довгостроковому періоді, то підходимо до цього питання дуже серйозно», - говорить Олена Венікайтене, керівник пирогової «Тестовъ».

Пирогова «Тестовъ» випікає 60 видів пирогів і працює у 4 форматах: у форматі закладу з баром, магазину та замовлення з собою, доставки цілих пирогів і фірмових морсів, а також у форматі магазину оригінальних брендованих подарунків ручної мануфактури з асортиментом, що постійно оновлюється, де можна підібрати ексклюзивний подарунок собі і близьким. «Ми маємо не просто ресторанний бізнес, а унікальну концепцію, яка вміщує 4 формати діяльності. Аналогів в Україні ще немає. Є подібний заклад, але він не український і зовсім інший. Наша гнучка бізнес-схема, побудована на оригінальному продукті і працює у 4 бізнес-форматах з широко орієнтованою, доступною ціновою політикою", - вважає Олена Венікайтене.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015