У даний час в Україні відкрито 70 кав'ярень «Франс.уа», з яких 68 - партнерські об'єкти. Франшизу французької булочної-кав'ярні «Франс.уа» представляє компанія Fedets Family Bakery, національна українська мережа з виробництва та продажу високоякісної традиційної та французької випічки.
«Минулого року були відкриті торгові об'єкти в Дніпропетровську, Кіровограді, Запоріжжі, Харкові, Львові, Луцьку, Житомирі та Києві. У 2015 році компанія націлена виходити на ринок Європи, а також країн СНД. Перше відкриття за кордоном планується вже в травні 2015 року», - говорить Олександр Федець, керуючий власник компанії Fedets family bakery.
У 2014 році асортимент продукції «Франс.уа» був розширений такими продуктами, як корзинка з сиром і вишнею, кошик з заварним кремом і гарбузом, а також із заварним кремом та абрикосом, колодязь із сиром та персиком, колодязь із заварним кремом і ягодами. «Особливість бізнесу в тому, що продукція натуральна і випікається на місці. У виробництві ми використовуємо натуральний сир і фрукти, без барвників та консервантів, а також натуральний заварний крем і жельовані свіжозаморожені ягоди», - зазначає Олександр Федец.
Також у продажу з'явився корисний обліпиховий чай і такий унікальний продукт, як круасан з сосискою і двома видами сиру. |
Вартість франшизи «Франс.уа» складає від 500 доларів, а інвестиції для відкриття об'єкту (обладнання, ремонт, меблі, зовнішня реклама та ін.) - від 6000 доларів. Для розміщення торгової точки потрібно приміщення площею від 5 м2. Торгові точки можуть розміщуватися як всередині ТРЦ, так і на прилеглій території, у малих архітектурних формах та окремих приміщеннях.
Компанія уважно стежить за зміною ринку громадського харчування, тому створює нові бренди, а в цьому році була розроблена нова форма франшизи - «Франс.уа»-експрес.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...