Четвер
29.01.2015
У 2015 році компанія виходить на ринок Європи, а також країн СНД
 

У даний час в Україні відкрито 70 кав'ярень «Франс.уа», з яких 68 - партнерські об'єкти. Франшизу французької булочної-кав'ярні «Франс.уа» представляє компанія Fedets Family Bakery, національна українська мережа з виробництва та продажу високоякісної традиційної та французької випічки.
«Минулого року були відкриті торгові об'єкти в Дніпропетровську, Кіровограді, Запоріжжі, Харкові, Львові, Луцьку, Житомирі та Києві. У 2015 році компанія націлена виходити на ринок Європи, а також країн СНД. Перше відкриття за кордоном планується вже в травні 2015 року», - говорить Олександр Федець, керуючий власник компанії Fedets family bakery.

У 2014 році асортимент продукції «Франс.уа» був розширений такими продуктами, як корзинка з сиром і вишнею, кошик з заварним кремом і гарбузом, а також із заварним кремом та абрикосом, колодязь із сиром та персиком, колодязь із заварним кремом і ягодами.  «Особливість бізнесу в тому, що продукція натуральна і випікається на місці. У виробництві ми використовуємо натуральний сир і фрукти, без барвників та консервантів, а також натуральний заварний крем і жельовані свіжозаморожені ягоди», - зазначає Олександр Федец.

Також у продажу з'явився корисний обліпиховий чай і такий унікальний продукт, як круасан з сосискою і двома видами сиру.

Вартість франшизи «Франс.уа» складає від 500 доларів, а інвестиції для відкриття об'єкту (обладнання, ремонт, меблі, зовнішня реклама та ін.) - від 6000 доларів. Для розміщення торгової точки потрібно приміщення площею від 5 м2. Торгові точки можуть розміщуватися як всередині ТРЦ, так і на прилеглій території, у малих архітектурних формах та окремих приміщеннях.

Компанія уважно стежить за зміною ринку громадського харчування, тому створює нові бренди, а в цьому році була розроблена нова форма франшизи - «Франс.уа»-експрес.

 


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015