Вівторок
20.01.2015
Керівництво мережі Bubble Waffle планує розширити бізнес новими франчайзинговими напрямками
 

Вперше продукт Bubble Waffle з'явився на українському ринку у Дніпропетровську. «Свій шлях у сфері бізнесу я почав з 2008 року, коли моя дружина Марія розповіла мені про унікальні напої bubble tea, які так полюбилися їй під час життя в Нью-Йорку. Тоді ми і вирішили ризикнути і привезти їх в Україну. Відкривши точку продажу в торговому центрі Дніпропетровська, ми стали першовідкривачами продукту в СНД. Накопичивши великий досвід у сфері продажів їжі та напоїв, ми прийняли рішення не зупинятися на одному продукті і продовжували досліджувати світові напрямки стріт-фуду. Нашим новим відкриттям під час подорожі по Азії стала Bubble Waffle - продукт, який вже 65 років користується великим попитом у Гонконзі. Ми полюбили його і вирішили поділитися ним з жителями СНД», - розповідає приватний підприємець Олег Сабсай.

Bubble Waffle являє собою вафлі з 30 кульок, що з начинкою всередині. Начинки можуть бути як солодкими: банан, малина, сникерс, курага, чорна смородина, шоколад, горіхи та багато інших наповнювачі, так і солоними: сир, шинка, гриби і навіть водорослі норі. А тісто представлено трьома видами: ванільне, какао і солоне. Франшиза ТМ Bubble Waffle - це спеціально розроблена концепція і візуальне оформлення точок з продажу. Більше 90% інгредієнтів, необхідних для приготування Bubble Waffle, франчайзі мережі закуповують у місцевих постачальників. 

«Ми бачимо великі перспективи розвитку даної франшизи, так як це новий і дуже смачний продукт, формат якого робить його привабливим для франчайзі, які бажають відкрити невелику крапку в ТРЦ, так і для підприємців, які бажають відкрити заклад 30-50 м.кв. чи торговельну мережу у своєму місті», - продовжує Олег Сабсай.

Відкриття торгової точки Bubble Waffle під ключ коштуватиме майбутньому франчайзі від $11000 до $ 16000. Ця сума включає вартість франшизи, вартість виготовлення торгової точки, закупівля додаткового обладнання та інвентарю, а також первинна закупівля інгредієнтів для приготування 500 Bubble Waffle і друк рекламних матеріалів за ескізами компанії. Рентабельність цього бізнесу становить понад 400%, а окупність - від 4 до 12 місяців.

«У наших планах запуск нових цікавих гастрономічних напрямків франшиз. Це дасть можливість нашим франчайзі розширювати бізнес новими франчайзинговими напрямками нашої мережі, радуючи покупців і примножуючи власний прибуток», - говорить на завершення Олег Сабсай.
 


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015