Робота за кордоном - можливість вижити?

Понеділок
19.01.2015
BVS-Rabota намагається забезпечити українців роботою за межами України, чекаючи відкриття нових країн
 

На початку року ситуація на ринку працевлаштування практично не змінилася. Кількість наших співвітчизників, які хотіли б покинути країну, або виїхати на заробітки за кордон не збільшилася. Хіба що спостерігається ажіотаж серед населення, яке можуть мобілізувати. Що ж до відкриття нових горизонтів, то компанія BVS-Rabota в очікуванні відкриття країн Європи та США. «Наша діяльність залежить від зовнішньої політики України. На даному етапі вільно працюємо з Польщею. Дуже чекаємо відкриття нових європейських країн, США, щоб ми могли вільно відкривати візи, легально відправляти людей на заробітки», - коментує Віталій Беленець, засновник і власник компанії BVS-Rabota.

Рекрутингове агентство BVS-Rabota з травня 2013-го року активно розвивається по франчайзингу. Працює згідно з чинним законодавством України і всі послуги захищаються ліцензією Міністерства праці. Воно співпрацює з багатьма країнами, а візову підтримку оформляє в усі країни. 

«На початку року ми бачимо зацікавленість до нашої франчайзингової пропозиції bvs-rabota.net, так як робота за кордоном користується попитом. Тому надходить багато дзвінків від потенційних партнерів. Знаєте, якби я сьогодні відкривав цей бізнес, то купив би франшизу. Так як знаю, що для підприємця у теперішній час відкрити самостійно бізнес з працевлаштування за кордоном обійдеться набагато дорожче, ніж купити франшизу.
Дуже часто потенційні франчайзі задають нам питання: «Як швидко може окупитися бізнес?", - чекаючи точних дат. Але ми нічого гарантувати не можемо, так як результат, ефективність кожного франчайзі - справа його рук, плюс удача. Тут є важливим вміння і бажання працювати з людьми. Потрібно любити те, чим ти займаєшся і тоді обов'язково будуть плоди. Наприклад, у наших франчайзі з Чернігова та Краматорська, які відкрилися у листопаді 2014-го року, бізнес практично окупився, тому що вони в точності дотримувалися наших інструкцій і порад. Це дуже важливо
», - розповідає Віталій Беленець.

Маючи колосальний досвід на ринку працевлаштування, компанія підтримує партнерів, навчаючи залученню більшої кількості клієнтів, грамотної обробці бази, вмінню правильно спілкуватися з клієнтами, контролюючи кількість дзвінків, відкриває доступ до сайту і багато ін. «Ми починали свою діяльність в 2010-му році, коли ринок ще був дуже лояльним, а реклама - досить дешевою. Зараз же багато компаній, щоб стати відомими витрачаються на рекламу, тому сьогодні вона дoстатньо дорога. І щоб розрекламувати компанію, зробити її популярною у країні - потрібні солідні бюджети. Те, що ми заробляли на початку діяльності компанії за місяць, сьогодні отримуємо за два дні. Ми відстежили ринок, напрацювали досвід, налагодили плідну співпрацю з надійними і відповідальними роботодавцями. І тепер усім цим готові ділитися з партнерами», - підсумовує Віталій Беленець.


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016