Незвична концепція RANCHO

П'ятниця
19.12.2014
Українська мережа піцерій робить ставку на власний та європейський ринки
 

Франчайзер мережі кафе-піцерій RANCHO - компанія «Інформ-Контакт Груп» відкрита співробітництву, працює над розвитком і втілює нові креативні ідеї, як наприклад світильники з овочевих тертушок або меблі, професійно виготовлені з дерев'яних піддонів. ТОВ «Інформ-Контакт Груп» - керуюча компанія, яка займається управлінням бізнесом, а так само його купівлею і продажем, маючи багаторічний досвід у сфері управління бізнесом , і також у сфері його купівлі-продажу.

«У серпні 2014 ми відкрили кафе-піцерію RANCHO, а вже 1-го листопада відкрилося перше кафе по франшизі. У грудні розпочали роботу ще два кафе. Разом, на даний момент працюють два власних кафе в Нікополі та Дніпропетровську, і два франчайзингових - у Нікополі та Запоріжжі. У січні 2015 року буде відкрито першу франчайзингову точку RANCHO в Литві, - коментує комерційний директор ТОВ «Інформ-Контакт Груп» Олег Смирнов. - Продаючи бізнес, ми знаємо, що у нього є два ключові параметри - це вартість і окупність. Створюючи бізнес модель кафе RANCHO, за рахунок ефективних рішень ми зменшили суму інвестиції до оптимального рівня. Наприклад, інвестиції на відкриття формату «Фаст-фуд в ТЦ або ТРЦ» складуть до 10 000 доларів або «Стріт-фуд» - 1000 доллларов. Відповідно зменшується термін окупності - 3 - 4 місяці».

Розширюючи мережу піццерій, керівництво компанії не закликає купувати франшизу, так як розвивається самостійно і незалежно. «Ми відкриті до співпраці і кращою моделлю для цього вважаємо франчайзинг. Будемо раді, якщо підприємців України та інших країн зацікавить те, що ми робимо. Тому, ми завбачливо підготували франшизу для тих, хто зацікавиться співпрацею з нами», - Олег Смирнов.

Мережа кафе-піцерій RANCHO запрошує усіх кого цікавить розвиток бізнесу в сфері кафе. «Ми вважаємо, що наша пропозиція цікаво не тільки у зв'язку з вигідною економічною стороною, адже в усі свої проекти ми вкладаємо душу. У потенційних партнерів, як мінімум, є можливість почати плідну співпрацю, та розширити свої бізнес-контакти", - додає Олег Смирнов.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015