Франчайзер мережі кафе-піцерій RANCHO - компанія «Інформ-Контакт Груп» відкрита співробітництву, працює над розвитком і втілює нові креативні ідеї, як наприклад світильники з овочевих тертушок або меблі, професійно виготовлені з дерев'яних піддонів. ТОВ «Інформ-Контакт Груп» - керуюча компанія, яка займається управлінням бізнесом, а так само його купівлею і продажем, маючи багаторічний досвід у сфері управління бізнесом , і також у сфері його купівлі-продажу.
«У серпні 2014 ми відкрили кафе-піцерію RANCHO, а вже 1-го листопада відкрилося перше кафе по франшизі. У грудні розпочали роботу ще два кафе. Разом, на даний момент працюють два власних кафе в Нікополі та Дніпропетровську, і два франчайзингових - у Нікополі та Запоріжжі. У січні 2015 року буде відкрито першу франчайзингову точку RANCHO в Литві, - коментує комерційний директор ТОВ «Інформ-Контакт Груп» Олег Смирнов. - Продаючи бізнес, ми знаємо, що у нього є два ключові параметри - це вартість і окупність. Створюючи бізнес модель кафе RANCHO, за рахунок ефективних рішень ми зменшили суму інвестиції до оптимального рівня. Наприклад, інвестиції на відкриття формату «Фаст-фуд в ТЦ або ТРЦ» складуть до 10 000 доларів або «Стріт-фуд» - 1000 доллларов. Відповідно зменшується термін окупності - 3 - 4 місяці».
Розширюючи мережу піццерій, керівництво компанії не закликає купувати франшизу, так як розвивається самостійно і незалежно. «Ми відкриті до співпраці і кращою моделлю для цього вважаємо франчайзинг. Будемо раді, якщо підприємців України та інших країн зацікавить те, що ми робимо. Тому, ми завбачливо підготували франшизу для тих, хто зацікавиться співпрацею з нами», - Олег Смирнов.
Мережа кафе-піцерій RANCHO запрошує усіх кого цікавить розвиток бізнесу в сфері кафе. «Ми вважаємо, що наша пропозиція цікаво не тільки у зв'язку з вигідною економічною стороною, адже в усі свої проекти ми вкладаємо душу. У потенційних партнерів, як мінімум, є можливість почати плідну співпрацю, та розширити свої бізнес-контакти", - додає Олег Смирнов.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...