Субота
20.12.2014
Франчайзингова пропозиція з індивідуальний підходом до франчайзі
 

Мережа закладів японської кухні «МуШу» має намір активно розширюватися за допомогою франчайзингу. Перший ресторан мережі був відкритий в листопаді 2011 року в торговому центрі Казані. На даний момент працює 7 закладів, а на стадії підготовки до відкриття знаходяться ще два. Спираючись на більш ніж 10 річний досвід успішної роботи засновника ресторану, було прийнято рішення про відкриття ресторанів «МуШу» в інших російських регіонах, а також в Україні, Казахстані, Білорусі та Молдові.

«У найближчих планах компанії зміцнити свої позиції на ринку, розширити мережу за допомогою франчайзингу, розробити нові концепції у сегменті швидкого обслуговування і ресторанів з демократичними цінами. Що до українського ринку в даному сегменті, то його досить складно оцінити, з урахуванням того, що відбувається в країні та світі. Але наш напрямок навіть у кризу має потенціал зростання і для України в тому числі. Ми плануємо бути в кожному великому місті колишнього СРСР», - поділився генеральний директор ТОВ «МуШу» Дмитро Пак.

Переваги франчайзингової пропозиції "МуШу: індивідуальний підхід до франчайзі; консультації з питань отримання дозвільної документації; консультації з техніко-економічного обгрунтування проекту ресторану з урахуванням умов в регіоні франчайзі. А також початкове практичне навчання та стажування персоналу нового ресторану «МуШу» та багато ін. Термін відкриття ресторану - 5-8 тижнів з часу підписання договору оренди.

«Наш формат закладу на території фуд корту в торгово-розважальних комплексах дозволяє створити затишне кафе без величезних інвестицій. Як результат, ми отримуємо прибутковість, як у ресторані, а вкладення матимемо, як в кафе», - говорить Дмитро Пак.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015