Субота
20.12.2014
Франчайзингова пропозиція з індивідуальний підходом до франчайзі
 

Мережа закладів японської кухні «МуШу» має намір активно розширюватися за допомогою франчайзингу. Перший ресторан мережі був відкритий в листопаді 2011 року в торговому центрі Казані. На даний момент працює 7 закладів, а на стадії підготовки до відкриття знаходяться ще два. Спираючись на більш ніж 10 річний досвід успішної роботи засновника ресторану, було прийнято рішення про відкриття ресторанів «МуШу» в інших російських регіонах, а також в Україні, Казахстані, Білорусі та Молдові.

«У найближчих планах компанії зміцнити свої позиції на ринку, розширити мережу за допомогою франчайзингу, розробити нові концепції у сегменті швидкого обслуговування і ресторанів з демократичними цінами. Що до українського ринку в даному сегменті, то його досить складно оцінити, з урахуванням того, що відбувається в країні та світі. Але наш напрямок навіть у кризу має потенціал зростання і для України в тому числі. Ми плануємо бути в кожному великому місті колишнього СРСР», - поділився генеральний директор ТОВ «МуШу» Дмитро Пак.

Переваги франчайзингової пропозиції "МуШу: індивідуальний підхід до франчайзі; консультації з питань отримання дозвільної документації; консультації з техніко-економічного обгрунтування проекту ресторану з урахуванням умов в регіоні франчайзі. А також початкове практичне навчання та стажування персоналу нового ресторану «МуШу» та багато ін. Термін відкриття ресторану - 5-8 тижнів з часу підписання договору оренди.

«Наш формат закладу на території фуд корту в торгово-розважальних комплексах дозволяє створити затишне кафе без величезних інвестицій. Як результат, ми отримуємо прибутковість, як у ресторані, а вкладення матимемо, як в кафе», - говорить Дмитро Пак.


популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015