Середа
10.12.2014
Компанія зберігає позитивну динаміку по відкриттю агентств
 

Мережа TUI Турагентство, незважаючи на політичну та економічну нестабільність в країні, за останній квартал зберегла позитивну динаміку по відкриттю агентств. За останніми даними, на умовах франчайзингу компанією запущено більше 215 агентств, включаючи 14 власних офісів продажів.

«Безумовно, сьогодні туристичний ринок України переживає не простий період і спостерігається зниження попиту на туристичні послуги. Одним із завдань, які останнім часом нам найбільш часто доводилося вирішувати - перенесення офісів франчайзі в інше місце. Багато франчайзі-партнери зіткнулися з проблемою високої оплати вартості оренди через підвищення курсу долара. Тому останнім часом ми вирішували питання по перенесенню точок продажів в більш вигідні локації з високою прохідністю і більш низькою орендою, а також допомагали з пошуком вискокваліфіцірованного персоналу та його навчання. Так як компанія TUI Ukraine є частиною європейського бренду TUI, то завдяки надійності та фінансовій стабільності, вона, як і раніше, налаштована позитивно, і працює над раніше затвердженими планами розвитку компанії», - говорить Владислав Колесник, керівник відділу розвитку департаменту франчайзингу TUI Україна.

В умовах співпраці за договором франчайзингу змін не було, вони лояльні для підприємців. В якості підтримки партнера входить: міжнародний бренд - TUI; підвищення кваліфікації персоналу; гаряча лінія і центр підтримки клієнтів 24/7 та багато ін.

Як і раніше, туроператор уважний до клієнтів і франчайзі, і за останній період підготував багато цікавих пропозицій на зимовий сезон. Зокрема були опубліковані унікальні новорічні пропозиції по Фінляндії з прямим авіаперельотом у Рованіемі і безкоштовною екскурсією у селище Санта Клауса. Різні акційні пропозиції на гірськолижні курорти Австрії, Андорри, Болгарії, Італії та Франції. Також з'явилися нові екскурсійні тури в Чехію, Іспанію, Ізраїль. За пляжним напрямками компанія TUI пропонує асортимент TOP готелів з найбільш вигідними цінами. «Також у цей період була впроваджена нова програма тестування співробітників, що працюють в TUI Турагентство. Тепер ми можемо перевіряти знання кожного співробітника в оnline і допомагати йому в підвищенні кваліфікації, згідно з європейськими стандартами обслуговування TUI», - продовжує Владислав Колесник.

Щорічно група компаній TUI Travel PLC обслуговує більше 30 млн. туристів в 180 країнах, пропонуючи своїм клієнтам різноманітні варіанти відпочинку. Тільки в Європі TUI має більш 3000 туристичних агентств.

TUI Ukraine входить до складу холдингу TUI Travel PLC. TUI Travel PLC (www.tuitravelplc.com) - група компаній, що займає лідируючі позиції на світовому туристичному ринку. До групи TUI Travel PLC входить більше 240 брендів. Це туроператори, турагентства, мережі готелів, авіакомпанії, круїзні компанії та ін.