Сьогодення компанії «СОНАТА»

Четвер
13.11.2014
Незважаючи на кризу та труднощі у туристичному бізнесі, компанія розвиває мережу, відкриває нові офіси, що дає можливість активно працювати, отримувати стійкий дохід.
 

Наприкінці жовтня поточного року відбулося відкриття нового офісу «СОНАТА»  у місті Тернопіль. У планах компанії відкриття філій у Центральній і Західній Україні. Команда компанії «СОНАТА» активно працює над розробкою унікальних та доступних туристичних програм в Україні та за кордоном.

«Найближчим часом планується поповнити ринок екскурсійними турами в Кубу, США та Мексику; гірськолижними турами в Польщу та Словаччину. Вже нами розроблено та презентовано екскурсійний тур для дітей «Казкові вихідні у Києві» із поєднанням екскурсії і квесту, який дозволить школярам не тільки дізнатись історії та легенди Києва, але й відвідати церкви, дізнатися секрети закулісся в ляльковому театрі. Зараз активно працюємо над впровадженням захоплюючих Новорічних турів до Львова, Одеси і Закарпаття. Завдяки праці нашого консалтингового відділу компанія отримала акредитацію у консульстві Словаччини», - розказала Вікторія Коваль, заступник диретора з розвитку мережі.

Окремо слід виділити популярну студентську програму від «СОНАТА» - Work and Travel USA, яка дозволяє вже існуючим і новим агентствам підвищити свій прибуток у міжсезонні. Програма дозволяє студенту не тільки отримати досвід роботи і самостійного життя, а й жити і подорожувати в США до чотирьох місяців. Франчайзі отримують професійні консультації і необхідні роздаткові матеріали, для забезпечення найкращих результатів.

 З 2009 року МА «СОНАТА» розвивається по франчайзингу, і сьогодні компанія обїєднує більше  30 агентств по всій Українї. Успіх партнерів компанія сприймає за власний, і завжди відкрита новому партнерству.