Бізнес у кармані

Четвер
08.01.2015
Компанія AppGlobal пропонує практично безризикову бізнес-ідею для підприємців
 

Платформу для створення мобільних додатків для малого бізнесу пропонує AppGlobal. Вона дозволяє самостійно, не володіючи спеціальними знаннями в області програмування, створювати, редагувати і управляти мобільними додатками для iPhone, IPAD, Android і HTML5. По франчайзингу компанія розвивається з 2012 року (в Росії і СНД), і на сьогоднішній день має 1 власний, і більше 250 франчайзингових об'єктів. Франчайзі відкриває бізнес по готовій системі "під ключ". При цьому отримує: навчальний відео-тренінг про побудову і розвиток свого бізнесу з продажу мобільних додатків; маркетингові матеріали для роботи з клієнтами; доступ до конструктору додатків, який дозволяє швидко і легко створювати повноцінні мобільні додатки для платформ Android, iOS та додатки в форматі HTML5 і багато іншого.

«Дана франчайзингова пропозиція підійде для новачків, які хочуть відкрити бізнес і знаходяться у пошуці максимально безризикової бізнес-ідеї. Для успішних підприємців, які хочуть відкрити новий напрямок у бізнесі в сфері послуг. Приміром, рекламному агентству - ідеально підійде наш продукт, так як вже є релевантна напрацьована база клієнтів. Також для тих, хто хоче інвестувати гроші в новий бізнес, який, можливо, абсолютно не пересікається з поточним. І, звичайно ж, для підприємців, які не задоволені своїм чинним бізнесом і хочуть відкрити більш прибутковий. У числі інших матеріалів, ми навчаємо своїх партнерів тому, як правильно продавати мобільні додатки. Ми надаємо повний пакет інформації та готових розроблених матеріалів, щоб старт у цьому бізнесі був під силу будь-кому. До того ж, надаємо безстрокову техпідтримку», - поділилася Тетяна Соколова, керівник рекламного відділу компанії AppGlobal. Послуга нова і найбільша складність - це показати кінцевому клієнту (власнику малого бізнесу) вигоди, які при правильному використанні може дати його бізнесу використання мобільного додатку. А вигод насправді дуже багато.

При відкритті бізнесу, для українського підприємця потрібні інвестиції у розмірі 39 тис. руб. - це вартість франшизи, яка вже включає в себе все необхідне для старту. Додатково потрібен комп'ютер з виходом у інтернет, також можуть знадобитися витрати на рекламу, співробітників (на розсуд підприємця). На початковому етапі можна обійтися без співробітників і платної реклами.