Політика якості від ТМ "Віденські булочки"

Вівторок
14.10.2014
Компанія працює над покращенням власного асортименту та чекає на відкриття партнерського філіалу
 

У зв'язку із складною геополітичною ситуацією у країні, компанія була змушена закрити об'єкти в Донецьку і Луганську, які були ефективними, а також планує припинити роботу кафе-пекарень у Криму. Через високу вартість оренди кафе-бекерай "Віденські булочки" з вулиці Червоноармійської переїде в інше місце, яке буде відомо найближчим часом. Вирішуючи всі ці непрості моменти мережа бекерай "Віденські булочки" йде вперед, розвивається і акцентує увагу на якості продукції.

"Було прийнято рішення скоротити асортимент нашої продукції, і працювати над покращенням її якості. Через нестабільність долару, розуміючи фінансове становище наших клієнтів, ми знизили ціну на ланчі (від 28 грн), що дозволило їм частіше заходити до нас. Також ми ввели в асортимент нові сендвічі, слойки і розробили лінійку нових європейських пирогів", - розповідає директор ТОВ «Віденські булочки», Надія Росинська.

Протягом місяця компанією планується підписання договору про співпрацю із новим франчайзі, а отже, і відкриття нового франчайзингового об'єкту, а також ведуться переговори з підприємцями Харкова та Ужгорода.

 

 


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015