Політика якості від ТМ Віденські булочки

Вівторок
14.10.2014
Компанія працює над покращенням власного асортименту та чекає на відкриття партнерського філіалу
 

У зв'язку із складною геополітичною ситуацією у країні, компанія була змушена закрити об'єкти в Донецьку і Луганську, які були ефективними, а також планує припинити роботу кафе-пекарень у Криму. Через високу вартість оренди кафе-бекерай "Віденські булочки" з вулиці Червоноармійської переїде в інше місце, яке буде відомо найближчим часом. Вирішуючи всі ці непрості моменти мережа бекерай "Віденські булочки" йде вперед, розвивається і акцентує увагу на якості продукції.

"Було прийнято рішення скоротити асортимент нашої продукції, і працювати над покращенням її якості. Через нестабільність долару, розуміючи фінансове становище наших клієнтів, ми знизили ціну на ланчі (від 28 грн), що дозволило їм частіше заходити до нас. Також ми ввели в асортимент нові сендвічі, слойки і розробили лінійку нових європейських пирогів", - розповідає директор ТОВ «Віденські булочки», Надія Росинська.

Протягом місяця компанією планується підписання договору про співпрацю із новим франчайзі, а отже, і відкриття нового франчайзингового об'єкту, а також ведуться переговори з підприємцями Харкова та Ужгорода.

 

 


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015