«Білюкс» набирає оберти

Понеділок
13.10.2014
Два франчайзингових відкриття відбулося на західній Україні
 

 

30 серпня компанією «Білюкс» було відкрито партнерську філію у Тернополі, а 15-го вересня - у Хмельницькому. "Наші тернопільські партнери знайшли в інтернеті франчайзингову пропозицію «Білюкс» ще в січні 2014 року. Потім у міжсезоння ми кілька разів зідзвонювалися, уточнювали умови, дивилися об'єкти полтавського та харківського франчайзі. І, отримавши відгуки, а також побачивши як усе працює, у серпні був підписаний договір і відбулося відкриття філії", - розповідає директор компанії «Білюкс» Олег Литвинов.

З хмельницькими франчайзі все склалося інакше. Вони були дилерами «Билюкс» у 2008 році, коли компанія ще не працювала за системою франчайзингу, а вела продажі зі свого офісу на всю Україну без створення регіональних франчайзі, які самі створюють дилерську мережу в своєму регіоні. "Партнер з Хмельницького побачив передачу на TV, де я розповідав про інновації в економічному електроопаленні. і про те що ми запатентували більш ефективний довгохвильовий обігрівач bionic з радіусної пластиною, яка ефективніше звичайного Билюкс і аналогів на 20%. Впізнав мене, згадав як працював з нами, і вирішив стати нашим франчайзі. Так як це дає набагато більше можливостей по заробітку, ніж дилерство. Тим більше він знає продукт і розуміє яким сьогодні є попит на електроопалення ", - поділився Олег Литвинов. 

«Білюкс» "проповідує" безгазову Україну, і очікує великий попит на електроопалення. Бізнес окупається за один сезон, а фінансові ресурси компанія бере не в банків, а у своїх франчайзі. Інвестований ними капітал у енергозберігаючі обігрівачі Білюкс має велику швидкість - за 6 місяців капітал можна обернути 1-3 рази. При рентабельності до 90% - це від 90% до 270% повернення інвестицій на рік. "Ми пропонуємо окупну за один рік модель бізнесу на базі найефективнішої технології перетворення електрики в тепло. Що ж до економії на придбанні устаткування, то ми підняли ціни на 15%, тоді як $ виріс на 70%", - додав Олег Литвинов.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності