Сімейні традиції у бізнес

П'ятниця
05.09.2014
Франчайзі Fedets family bakery не тільки стане партнером, а й приєднається до великої сім’ї
 

Fedets family bakery заснована у 2009 році у місті Кривий Ріг і є виробником готової випічки, заморожених напівфабрикатів, замороженої продукції з дріжджового та дріжджового листкового тіста з натуральними начинками, а також хліба за класичною французькою технологією. З 2011 року компанія розвивається за франчайзинговою схемою. Fedets family bakery пропонує три франчайзингових пакета по відкриттю ресторанів швидкого харчування: французьку булочну «Франс.уа», булочну-кав'ярню "Булочна №1" і піцерію «MammaItaliaPizza».

Ресторани мережі Fedets family bakery є практично у всіх регіонах України. Компанія активно розвиває свій бізнес в Дніпропетровській, Київській, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській, Волинській, Львівській та інших областях. Сьогодні на території України функціонує вже 24 - власних, і 49 - франчайзингових об'єктів. «У найближчих планах компанії активний розвиток і відкриття більше 100 франачайзінгових об'єктів до кінця 2015 року», - поділився Олександр Федец, керуючий власник компанії Fedets family bakery.

Франчайзингові пропозиції від Fedets family bakery можуть зацікавити підприємців тим, що франчазі отримує готову, надійну модель бізнесу, успіх якої перевіряється на 73-х об'єктах. Також, порівняно невисокі інвестиції у бізнес і максимальний прибуток від вкладених коштів. На кожному етапі відкриття і роботи закладу франчайзер підтримує, допомагає і навчає персонал на діючих об'єктах. Додатковою перевагою є те, що франчайзер є виробником продукції, і доставка свіжозаморожених напівфабрикатів до міста, в якому розташований об'єкт франшизи, здійснюється безкоштовно.

Для того, щоб стати франчайзі Fedets family bakery потрібні вкладення - від 45 000 до 350 000 грн. Вартість франшизи варіюється від 10 000 до 80 000 грн., залежно від франчайзингового пакету. Термін окупності  - від 5 месяців. Важливо знайти хороше місце для закладу та створити надійний колектив.

Компанія Fedets family bakery - це сімейний бізнес, і всі сімейні цінності перенесені в нього. Майбутній франчайзі не просто стає партнером, а приєднується до величезної сім'ї, тому необхідно витримувати високі стандарти компанії.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015