Середа
03.09.2014
Літні відкриття франчайзингових офісів
 

Відкриття 25-го франчайзингового офісу «Мережі турагентств Coral Travel», яке пройшло в яскравій святковій атмосфері з усіма необхідними атрибутами відбулося у Полтаві (відеоролик з відкриття). Тепер і жителям Полтави стали доступними високі стандарти сервісу і широкий асортимент турів від «Coral Travel», туроператора з більш ніж 20-річним досвідом.

Урочистим відкриттям 30-го франчайзингового офісу «Турагентство Coral Travel» став офіс у Житомирі ТРЦ «Global UA». На честь відкриття нового офісу компанія організувала і провела веселе свято для дітей під назвою «Я малюю яскравий відпочинок!». Кожна дитина змогла намалювати свою мрію - відпочинок, про який він мріє. Були проведені конкурси, розваги, перевтілення від художника-аквагрімера, а також безліч подарунків для дітей та їх батьків.

На сьогоднішній день жителі Полтави та Житомира мають можливість бронювати широкий спектр турів по найпопулярніших і затребуваних напрямах, а також можуть вибирати ексклюзивні готелі і різноманітні варіанти відпочинку. А компанія Coral Travel має намір відкривати свої філії в інших містах.

Coral Travel - найбільший міжнародний оператор запрошує до співпраці партнерів, зацікавлених у стабільному та успішному розвитку свого бізнесу.