У цьому році львівська «Майстерня карамелі» прийняла рішення стати франчайзером. Особливість компаніі полягає в тому, що це єдина мережа кондитерських майстерень в Україні, де цукерки та карамель виробляються безпосередньо перед гостями і покупцями. При виготовленні продукту використовуються виключно натуральні інгредієнти.
«Наш бізнес – це добрі емоції. Тому єдина вимога до майбутніх франчайзі – це щире та відповідальне відношення до справи. Річ не в технології, яку можна запустити і вона сама запрацює, а в постійному гарному відношенні до людей, тому що цей бізнес – ручна робота, і люди, які в ньому задіяні повинні мати щире бажання нести людям щось добре та світле. Майбутній партнер повинен мати творчий підхід до справи», поділився Андрій Дзюбан, директор компанії.
Плани на цей рік у «Майстерні карамелі» грандіозні. «Ми ведемо переговори про відкриття партнерських крамниць вже в цьому році у Києві (2 місця), Дніпропетровську, Ужгороді, Мукачево, Чернівцях, Запоріжжі та Кривому розі», - розказав Андрій Дзюбан.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...