Вівторок
27.05.2014
21 травня в місті Біла Церква відкрився новий офіс по франчайзингу
 

Зараз часто можна почути, що сьогодні не найкращий час для початку власного бізнесу, але Мережа агентств «СОНАТА» продовжує розвиватися і доводити, що якісні туристичні та супутні послуги затребувані завжди. Це підтверджується відкриттям нового франчайзингового офісу СА «СОНАТА» у Білій Церкві, у якого вже є перші клієнти!

«Початок 2014-го був непростим часом для туристичного бізнесу, тому що спостерігався значний спад попиту, але завдяки широкому спектру послуг Мережа агентств «СОНАТА» продовжує розвиватися. Кожен із понад 30 наших франчайзі не тільки продає тури різних операторів, у тому числі і власного «СОНАТА-ТРЕВЕЛ», а й надає візову підтримку в усіх напрямках, може запропонувати всі види туристичного страхування; автобусні, ж / д і авіаквитки; освіту та стажування за кордоном, а також корпоративне обслуговування», - поділилася Анастасія Харитонська, PR- менеджер Мережі агентств «СОНАТА».

З 2009-го року компанія розвивається по франчайзингу, і на сьогоднішній день налічує більше 30 франчайзингових офісів по Україні. Цього року компанія планує і далі стабільно розвиватися, і відкривати нові офіси по всій Україні, у тому числі в невеликих населених пунктах.