Особлива пропозиція для франчайзі

Четвер
17.04.2014
Нові відкриття, акції та пропозиції від незалежної лабораторії ІНВІТРО
 

Сьогодні у незалежної лабораторії ІНВІТРО, що є найбільшою приватною компанією на ринку лабораторної діагностики, і налічує 49 медичних офісів, з яких - 4 відкриті за франчайзинговою схемою, є багато новин.

Нещодавно відбулися нові відкриття в Миргороді та Бердичеві. Також лабораторія суттєво розширила свій спектр досліджень. А в квітні в медичних офісах у Харкові, Одесі, Чернігові, Черкасах, Кіровограді, Херсоні, Білій Церкві, Умані, Сумах, Конотопі, Кривому Розі, Дніпродзержинську, Світловодську, Сімферополі, Павлограді та Маріуполі стартувала акція «Гормон ТТГ з 50 % знижкою» для оцінки рівня гормону в крові. Тобто можна не тільки пройти комплексну лабораторну діагностику стану щитовидної залози, але й скористатися спеціальною пропозицією, і перевірити рівень ТТГ з 50% знижкою.

Що ж до франчайзингової програми ІНВІТРО, то на території України вона впроваджена з 2011 року. Підприємці, які бажають розпочати свій бізнес під відомим брендом, можуть відкрити по франшизі ІНВІТРО свій медичний офіс. Для того щоб стати франчайзі необов'язково мати медичну освіту. Компанія пропонує ясну і чітку концепцію вашого майбутнього бізнесу. А в 2014 році на франчайзі чекає спеціальна пропозиція - відсутність паушального внеску, і роялті з 24 -го місяця - $1000.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію