Нова програма від Мортімер

Понеділок
07.04.2014
Міжнародна освітня програма для дітей від одного року
 

У 2014-му році в міжнародній школі англійської мови Mortimer English Club впроваджена нова навчальна програма для дітей від одного року. Більше 300 клубів Мортімер діє в 20 країнах світу. Розвиток по франчайзингу бере початок з 1999 р.

 Сьогодні мережа шкіл Mortimer English Club охоплює 12 навчальних закладів на території України. Зараз клуби є в таких містах, як Київ, Дніпропетровськ, Кіровоград, Львів, Харків, Тернопіль, Біла Церква, Івано-Франківськ та Бровари.
 Кожен центр Мортімер унікальний, і кожен з партнерів в рамках загальної методики створює щось своє, що відбиває індивідуальність конкретного власника франшизи. «Франчайзингова концепція настільки гнучка, що сприяє успішній роботі на себе в рамках партнерської мережі. До того ж, і сама методика не стоїть на місці, франчайзер регулярно дивує новинками. Наприклад, ми давно чекали появи методики для навчання самих молодшеньких діток (молодших двох років), і - вуаля, такий курс з'явився. З лютого, після того, як тренінг пройшли педагоги, ми запровадили програму з навчання малюків від 12 місяців», - ділиться Вікторія Поляновська. Відзначимо, що Mortimer English Club, який вона відкрила кілька років назад у Кіровограді - сьогодні є одним з найуспішніших в Україні.

Компанія Mortimer English Club постійно розвивається: розробляє нові програми, удосконалює франчайзингові пакети для потенційних партнерів, відстежує останні тенденції в освітній сфері.

 


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності