Burger CLUB поповнюється новими франчайзі

Вівторок
25.03.2014
Незважаючи на економічну ситуацію в Україні, мережа Burger CLUB продовжує розвиватися і розширювати свої горизонти
 

Наприкінці 2013-го року відбулося відкриття за франчайзинговою схемою ресторану Burger CLUB в Чернівцях (Україна), а вже навесні цього року, до травневих свят, ТМ Burger CLUB планує відкриття 2 обїєктів в Одесі (Україна). Також у весняних планах компанії: 4 відкриття в Казахстані.

Варто відзначити, що перший заклад в Україні було відкрито у 2008 році в Полтаві, а сьогодні під ТМ Burger CLUB в країні діють 7 власних і 41 франчайзинговий об'єкт. Burger CLUB - концепція закладів швидкого харчування, які пропонують своїм відвідувачам страви найвищої якості у поєднанні з швидким та відмінним обслуговуванням. Відвідувачі закладів можуть не тільки перекусити, але і добре провести час з друзями або попрацювати в інтернеті, скориставшись WI-FI.

За словами Ірини Верютіної, начальника департаменту розвитку, на внутрішньому ринку компанії, у зв'язку зі сформованою ситуацією, затишшя, і всі чекають стабілізації ситуації в Україні. Але, не дивлячись на те, що на даному етапі складно в економічному плані, вартість інвестицій для потенційних партнерів не збільшилася.

 


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015