Незважаючи на труднощі

Понеділок
17.03.2014
Сьогодні ми розповімо про відкриття та досягнення компанії «Віденські булочки». Про те, як розвиваються сильні.
 

Нововведення в бекераї принесли свої перші і позитивні плоди. Всупереч складнощів розвитку сфери громадського харчування, що пов'язані з економіческінестабільной ситуацією в країні, поліпшення сервісу і асортименту в мережі бекерай вплинуло на рентабельність підприємства.

«Можу сказати, що результати позитивні. Ми ввели нову лінійку фірмових пирогів, які підвищили нашу маржинальність і лояльність до гостей. Розширили кухню, зробили її більш лояльною і доступною, врахували всі побажання наших гостей: від дітей-школярів до пенсіонерів, від вікової потреби до переваг у їжі. А також, ввели пісне меню в якому більше 11 страв, у тому числі і сендвічі», - говорить директор ТОВ « Віденські булочки» Надія Росинська.

Що стосується відкриттів нових бекерай, то і тут «Віденські булочки» не відстають. У вересні відкрився і успішно розвивається франчайзинговий бекерай в Харкові. Надія Росинская зазначила: «Проведений нами маркетинговий аналіз по локаціях бекерай показав, що основними нашими клієнтами є студенти, офісні співробітники та люди середнього віку. Оскільки Харків - місто студентів і бекерай знаходиться в зручному місці, можна припустити стрімкий розвиток».

У грудні була відкрита власна точка в Києві, поруч зі станцією метро Лівобережна. А 15 лютого ще одна франчайзингова точка в Києві, але вже в Оболонському районі, по вул.Вишгородська 45. Через місяць, франчайзі вже планує розвиватися далі, але детально про свої успіхи не розповідає, щоб не відлякати удачу. Важливо тільки одне - ризики виправдалися успішно. «Правда, сьогодні, переговори з потенційними франчайзі знаходяться на стадії переговорів, і підписаних договорів ще немає», - каже Надія Росинська.

Важливо відзначити, що ціни в закладах «Віденські булочки» залишилися на колишньому рівні, незважаючи на зміну цінової політики постачальників. Цим керівництво мережі прагне довести, що не форсує обставини і не поспішає заробити більше, а відноситься до своїх гостей з розумінням. «Адже у кожного свій гаманець і свої можливості», - робить акцент Надія Росинська. На сьогоднішній день у компанії «Віденські булочки» 12 франчайзингових бекерай: у Києві, Харкові, Донецьку, Сумах, Луганську, Ялті, Сімферополі та Бердянську. Власні бекерай франчайзера є тільки в столиці, всього їх 7. Незважаючи на геополітичні умови в нашій країні «Віденські булочки» рухаються далі і планують розвиток, як і власних бекерай так і з франчайзі. «Обернешся - два кроки попереду втратиш», - прокоментувала Надія Росинска.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015