Понеділок
17.03.2014
Сьогодні ми розповімо про відкриття та досягнення компанії «Віденські булочки». Про те, як розвиваються сильні.
 

Нововведення в бекераї принесли свої перші і позитивні плоди. Всупереч складнощів розвитку сфери громадського харчування, що пов'язані з економіческінестабільной ситуацією в країні, поліпшення сервісу і асортименту в мережі бекерай вплинуло на рентабельність підприємства.

«Можу сказати, що результати позитивні. Ми ввели нову лінійку фірмових пирогів, які підвищили нашу маржинальність і лояльність до гостей. Розширили кухню, зробили її більш лояльною і доступною, врахували всі побажання наших гостей: від дітей-школярів до пенсіонерів, від вікової потреби до переваг у їжі. А також, ввели пісне меню в якому більше 11 страв, у тому числі і сендвічі», - говорить директор ТОВ « Віденські булочки» Надія Росинська.

Що стосується відкриттів нових бекерай, то і тут «Віденські булочки» не відстають. У вересні відкрився і успішно розвивається франчайзинговий бекерай в Харкові. Надія Росинская зазначила: «Проведений нами маркетинговий аналіз по локаціях бекерай показав, що основними нашими клієнтами є студенти, офісні співробітники та люди середнього віку. Оскільки Харків - місто студентів і бекерай знаходиться в зручному місці, можна припустити стрімкий розвиток».

У грудні була відкрита власна точка в Києві, поруч зі станцією метро Лівобережна. А 15 лютого ще одна франчайзингова точка в Києві, але вже в Оболонському районі, по вул.Вишгородська 45. Через місяць, франчайзі вже планує розвиватися далі, але детально про свої успіхи не розповідає, щоб не відлякати удачу. Важливо тільки одне - ризики виправдалися успішно. «Правда, сьогодні, переговори з потенційними франчайзі знаходяться на стадії переговорів, і підписаних договорів ще немає», - каже Надія Росинська.

Важливо відзначити, що ціни в закладах «Віденські булочки» залишилися на колишньому рівні, незважаючи на зміну цінової політики постачальників. Цим керівництво мережі прагне довести, що не форсує обставини і не поспішає заробити більше, а відноситься до своїх гостей з розумінням. «Адже у кожного свій гаманець і свої можливості», - робить акцент Надія Росинська. На сьогоднішній день у компанії «Віденські булочки» 12 франчайзингових бекерай: у Києві, Харкові, Донецьку, Сумах, Луганську, Ялті, Сімферополі та Бердянську. Власні бекерай франчайзера є тільки в столиці, всього їх 7. Незважаючи на геополітичні умови в нашій країні «Віденські булочки» рухаються далі і планують розвиток, як і власних бекерай так і з франчайзі. «Обернешся - два кроки попереду втратиш», - прокоментувала Надія Росинска.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Якість обслуговування - ключ до успіху /20.01.2010

Стандарти обслуговування допомагають уникнути помилок, зберегти та примножити кількість Ваших клієнтів

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015