Вівторок
04.03.2014
Сьогодні українці все частіше розглядають франшизи домашнього бізнесу. І є ймовірність, що невдовзі буде справжній бум франшиз на дому. Яких галузей це торкнеться в першу чергу?
 

Цей напрямок довів свою затребуваність в Америці і Європі. Дотримуючись умов домашнього франчайзингу розвивалися: Prime National Credit repair (вартість франшизи - $19,995), U-Turn Vending ($9,995), Ciggies Distributing ($9,999), American Business Systems, LLC ($19,990), Cruise Planners/American Express ($10,000), Home Helpers ($34,900). Також, послуги з категорії домашнього бізнесу пропонує українська компанія «Чоловік на годину», яка працює в 39 містах країни.

Незабаром франчайзинг на дому стане популярним і в Україні. Вже зараз пріоритетними областями такого бізнесу вважають:

  • майстерні з ремонту цифрової техніки відомого виробника;
  • веб-студії;
  • виготовлення дизайнерських наклейок для мобільних телефонів, прикрас для одягу;
  • і будь-яке інше, нескладне виробництво, яке можна розгорнути в масштабах квартири.

Приймаючи умови домашньої франшизи, підприємець має можливість викупити право на продаж продукту, влаштувати міні-майстерню, зайнятися яким-небудь народним ремеслом. Але купуючи право на ведення бізнесу, франчайзі не має права вносити туди свої корективи: змінювати постачальників товарів, видозмінювати спосіб надання послуг. Власник торгової марки, в свою чергу, зобов'язується обладнати робоче місце, розкрити технологію і викупити готові вироби або продукти.

Сьогодні ніша домашнього франчайзингу в Україні не заповнена і чекає свого часу.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності