Понеділок
24.02.2014
Як заробити на морозиві та не потрапити під рамки сезонного бізнесу? Розповідає представник концепції il Gelato Андрій Виноградський.
 

Як потрібно заробляти на морозиві?

Багато підприємців вважають, що для створення такого бізнесу потрібен лише товар, дівчина-продавщиця і холодильник. Але це велика помилка, адже будь-який бізнес, а тим-більше діяльність у сфері громадського харчування, вимагає системного підходу. І це вже досить трудомісткий процес, що вимагає багато уваги і зусиль. Аби на морозиво був попит, воно має бути, в першу чергу, дуже смачним і свіжим. В іншому випадку, ніхто не захоче балувати кохану людину чи себе несмачними і тим-більше зіпсованими ласощами. Потрібно добре і заздалегідь продумати систему закупівлі і збуту, визначитися з персоналом і місцем де буде знаходитися точка. Звісно, кіоск з морозивом краще розташовувати в місцях великого скупчення людей і дітей. І особливу увагу варто приділити ціновій політиці, занадто дороге морозиво - знизить попит, а надто дешеве - не принесе прибутку.

Як не обмежувати бізнес сезонними рамками?

Звичайно ж, в теплу пору року морозиво продається на багато краще, але це значить, що воно продається лише коли тепло. Для того, щоб попит на морозиво був упродовж усього року, потрібно стратегічно продумувати маркетинг. З настанням холодів, краще переміщати кіоски в торгові центри та супермаркети. Щоб залучити більше клієнтів можна урізноманітнити продукцію, додати гарячі напої, випічку і багато іншого. Також потрібно красиво презентувати свій товар і невпинно привертати увагу, брати участь у виставках і багатьох інших заходах, які можуть сприятливо вплинути на розвиток вашого бізнесу.

Наостанок - про перспективи.

«Солодкий бізнес» в Україні тільки починає розвиватися, і ніша ще не заповненя. А це є величезною перспективою для підприємців, разом з відсутністю великих інвестицій і можливістю почати бізнес з тисячею доларів у кишені.

читати статті

Новий магазин "Наш Край" у Цумані /23.11.2023

Відтепер жителі Цумані можуть придбати усе необхідне у новому сучасному супермаркеті «Наш Край».

Два нових супермаркети SPAR /16.11.2023

Нещодавно мережа супермаркетів SPAR відкрила дві нові торгові точки.

Чому "Наш Край" кращий вибір для підприємців України? /20.10.2023

Чому франчайзинг "Наш Край" — це вигідний вибір для тих, хто мріє власного бізнесу в сфері продуктового рітейлу.

Обрали фіналістів проекту START SPAR /12.10.2023

Мережа супермаркетів SPAR в Україні взяла на себе завдання розвитку та підтримки малих та середніх виробників, і результати їхнього проєкту насправді вражають.

Франшиза "Наш Край": чому варто обрати? /09.06.2023

Франшиза супермаркету "Наш Край" надає підприємцям можливість вести власний бізнес з мінімальними початковими витратами та ризиками.

популярне на форумі

Летнее

Лето вот вот уже близко, а купальники надо покупать заранее. Уже подготовились? Если не успели -...

1 коментар
остання 15.10.2021
Rozetka йде в доставку їжі

Не забудьте на островок взять пляжную одежду - https://mathilda.com.ua/kupalniki/plyagnaya-odegda/ В ней вы на острове...

1 коментар
остання 05.06.2021
Як відкрити магазин біжутерії. Бізнес-план

Ми пропонуємо приватні, комерційні та особисті кредити з дуже низькими річними процентними...

1 коментар
остання 17.12.2018
Еко-шик: комплексний еко-франчайзинг

Торгова марка “Еко-шик”: магазини органічних продуктів, кафе з ексклюзивними рецептами від...

1 коментар
остання 10.10.2016
DeSheli - осторожно, мошенники!

У этих ребят постоянно меняются телефоны и они представляются разными "салонами". Я живу в Киеве....

22 коментар
остання 17.08.2016
DeSheli - осторожно, мошенники!

09.07.2015, салон по адресу М. Расковой, 2а. Консультант Елена  встретила любезно, провела первый...

22 коментар
остання 09.07.2015
DeSheli - осторожно, мошенники!

Не слушайте откровенно негативные отзывы! Это все недоброжелатели. Убедилась на собственном...

22 коментар
остання 30.04.2015
Эко-лавка ищет партнеров

Добрый день, Тамара! Всю информацию о данной франшизе Вы можете увидеть на нашем портале в...

2 коментар
остання 23.12.2014