Як потрібно заробляти на морозиві?
Багато підприємців вважають, що для створення такого бізнесу потрібен лише товар, дівчина-продавщиця і холодильник. Але це велика помилка, адже будь-який бізнес, а тим-більше діяльність у сфері громадського харчування, вимагає системного підходу. І це вже досить трудомісткий процес, що вимагає багато уваги і зусиль. Аби на морозиво був попит, воно має бути, в першу чергу, дуже смачним і свіжим. В іншому випадку, ніхто не захоче балувати кохану людину чи себе несмачними і тим-більше зіпсованими ласощами. Потрібно добре і заздалегідь продумати систему закупівлі і збуту, визначитися з персоналом і місцем де буде знаходитися точка. Звісно, кіоск з морозивом краще розташовувати в місцях великого скупчення людей і дітей. І особливу увагу варто приділити ціновій політиці, занадто дороге морозиво - знизить попит, а надто дешеве - не принесе прибутку.
Як не обмежувати бізнес сезонними рамками?
Звичайно ж, в теплу пору року морозиво продається на багато краще, але це значить, що воно продається лише коли тепло. Для того, щоб попит на морозиво був упродовж усього року, потрібно стратегічно продумувати маркетинг. З настанням холодів, краще переміщати кіоски в торгові центри та супермаркети. Щоб залучити більше клієнтів можна урізноманітнити продукцію, додати гарячі напої, випічку і багато іншого. Також потрібно красиво презентувати свій товар і невпинно привертати увагу, брати участь у виставках і багатьох інших заходах, які можуть сприятливо вплинути на розвиток вашого бізнесу.
Наостанок - про перспективи.
«Солодкий бізнес» в Україні тільки починає розвиватися, і ніша ще не заповненя. А це є величезною перспективою для підприємців, разом з відсутністю великих інвестицій і можливістю почати бізнес з тисячею доларів у кишені.читати статті
Відтепер жителі Цумані можуть придбати усе необхідне у новому сучасному супермаркеті «Наш Край».
Нещодавно мережа супермаркетів SPAR відкрила дві нові торгові точки.
Чому франчайзинг "Наш Край" — це вигідний вибір для тих, хто мріє власного бізнесу в сфері продуктового рітейлу.
Мережа супермаркетів SPAR в Україні взяла на себе завдання розвитку та підтримки малих та середніх виробників, і результати їхнього проєкту насправді вражають.
Франшиза супермаркету "Наш Край" надає підприємцям можливість вести власний бізнес з мінімальними початковими витратами та ризиками.
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Летнее
Лето вот вот уже близко, а купальники надо покупать заранее. Уже подготовились? Если не успели -...
Rozetka йде в доставку їжі
Не забудьте на островок взять пляжную одежду - https://mathilda.com.ua/kupalniki/plyagnaya-odegda/ В ней вы на острове...
Як відкрити магазин біжутерії. Бізнес-план
Ми пропонуємо приватні, комерційні та особисті кредити з дуже низькими річними процентними...
Еко-шик: комплексний еко-франчайзинг
Торгова марка “Еко-шик”: магазини органічних продуктів, кафе з ексклюзивними рецептами від...
DeSheli - осторожно, мошенники!
У этих ребят постоянно меняются телефоны и они представляются разными "салонами". Я живу в Киеве....
DeSheli - осторожно, мошенники!
09.07.2015, салон по адресу М. Расковой, 2а. Консультант Елена встретила любезно, провела первый...
DeSheli - осторожно, мошенники!
Не слушайте откровенно негативные отзывы! Это все недоброжелатели. Убедилась на собственном...
Эко-лавка ищет партнеров
Добрый день, Тамара! Всю информацию о данной франшизе Вы можете увидеть на нашем портале в...