Повторення - мати навчання

Середа
29.01.2014
Ніколи не пізно закріпити знання щодо залучення споживчого попиту, - вирішили у виданні The Entrepreneur.
 

І представили свою ТОП-п'ятірку базових маркетингових правил. Створення попиту на продукт вимагає великих зусиль, ніж просто випуск його на ринок. Саме тому:

Крок 1: Зверніть увагу на дослідження ринку. Ряд успішних компаній регулярно проводять такі дослідження у фокус-групах з використанням зворотного зв'язку та пильною увагою за соціальними медіа. Якщо Ви - стартап, спочатку досліджуйте ринок на предмет популярних запитів, тобто необхідності тих чи інших товарів.

Крок 2: Негатив - теж позитив. Навіть негативні коментарі про Ваш товар можуть допомогти, якщо Ви не відмахуєтеся від критики. Не підійшов людині шампунь з протеїнами шовку? Привід замислитися про нову лінійку з екстрактом дикої троянди.

Крок 3: Яскравий і якісний контент. Вихід на ринок нового продукту має супроводжуватися двома складовими: нестандартністю і якістю подачі інформації про нього (на профільному порталі, в соцмережах, блогах). Що це означає? В одному флаконі - і розважальна, і освітня функції. Головне - обгрунтувати корисність продукту, але так, щоб це було не нудно.

Крок 4: Довіра споживача. Це основа основ збільшення кількості продажів. Тут слід найняти співробітників по роботі з аудиторією, якщо мова йде про соціальні мережі або профільний сайт. У ході опитування, проведеного Ipsos Open Thinking, з'ясувалося, що 78% американців від 18 до 64 років перед покупкою користуються послугою онлайн-консультації.

Крок 5: Подарунки. До них же відносяться всілякі акції та знижки. Boloco, мережа ресторанів в Новій Англії, заохочує витрати клієнтів так: після кожної покупки в 50 у.о. вони отримують безкоштовну страву з меню. Ви любите подарунки? Ваші клієнти теж. Не забувайте їх балувати.

Базових правил в світі маркетингу та просування товару, звичайно, більше, ніж п'ять. І ми будемо лише раді, якщо Ви складете власний список вже сьогодні.


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017