Рік з Dessange

Четвер
09.01.2014
Група компаній Dessange International Group розвиває одразу три успішних бренди.
 

Салони краси Dessange, Camille Albane, Frederic Moreno продовжують підвищувати планки своєї прибутковості і констатують позитивні тенденції в світі краси в 2013 році.

Салони краси Dessange в Україні - одні з небагатьох вдалих проектів у сегменті luxury. Бренд продовжує розвиватися і набирати обертів. Один із найновітніших напрямків у розвитку Dessange - апаратна косметологія. У київській мережі з'явилися інноваційні лазерні апарати для радикального омолодження обличчя і тіла без пластичної хірургії, швидкого видалення небажаного волосся назавжди і лікування судинних патологій. Ці апарати на сьогоднішній день - останнє слово в лазерній косметології.

Крім того, в нинішньому році продовжив свій вихід власний журнал компанії - Dessange Mag. Це видання про красу і філософію бренду поширюється не тільки по всіх салонах мережі, а й для широкої бази партнерів.

Для нового бренду Camille Albane 2013-й рік став визначним. Перший салон французької франшизи відсвяткував дворіччя і увійшов в цей вік вже не новачком, а цілком усталеним ім'ям в сегменті бізнес-класу. У цьому ж році було відкрито другий салон Camille Albane - в елітному житловому комплексі «Новопечерські Липки» . Місцерозташування, команда майстрів, які пройшли ретельну підготовку на базі власного навчального центру Dessange International Group, і комплексний підхід до створення образу бренду з першого дня залучили клієнтів до салону.

Наступний рік для групи Dessange буде особливо насиченим - планується відкриття одразу трьох салонів - в Одесі, Маріуполі та Львові. А мережа Frederic Moreno готується до ребрендингу. Якщо досі салони позиціонувалися як демократичні, з 2014 року вони змінять імідж на бізнес-клас.

На сьогоднішній день ринок краси України активно розвивається. У першу чергу, позитивна динаміка спостерігається в сегменті бізнес-класу, де ціна на послуги базується на високому рівні якості і сервісу. Франшиза від Dessange залишається актуальною і чекає своїх франчайзі.