Четвер
26.12.2013
Мережа агенцій підготувала справжнє свято для дітей.
 

Діти та молодь Переяслав-Хмельницького району Київської області відтепер можуть проводити канікули за кордоном, вчитися, стажуватися і отримати досвід роботи в різних країнах. А вчителі, медики та приватні підприємці району отримають можливість приймати участь в різних конференціях і обмінюватися досвідом з іноземними колегами.

Послуги здійснює Мережа агенцій «СОНАТА», керівництво компанії 19 грудня підписало відповідну угоду з головою Переяслав-Хмельницької РДА. «Освіта і стажування за кордоном розширюють кругозір і дають потужний поштовх у кар'єрі, а жителі Переяславщини тепер зможуть отримати якісні послуги не лише по цих напрямках, а й в області працевлаштування за кордоном, а також організації ділових поїздок», - розповідає Віталій Осика, директор Мережі агенцій «СОНАТА». Соціальна спрямованість бізнесу від МА «СОНАТА» - один із ключових векторів розвитку протягом багатьох років. Разом з тим компанія регулярно слідкує за поповненням низки послуг для своїх клієнтів. Наприклад, в нинішньому році стартувала програма «Work in Germany» - літнє стажування для студентів у Німеччині.

Франшиза Мережі агенцій «СОНАТА» дозволяє працювати не тільки з турами, продажем авіаквитків, але й з працевлаштуванням і освітою за кордоном, візовою підтримкою і проїзними документами, тощо

Франчайзингова Мережа «СОНАТА» працює в туристичній сфері з 2009 року. Сама ж компанія нещодавно святкувала одинадцятиріччя. Мережа постійно розвивається і сьогодні представлена більше ніж 40 франчайзинговими офісами по всій Україні.