McFoxy підбиває підсумки

Вівторок
24.12.2013
Кількість відвідувачів мережі у 2013 році зросла приблизно вдвічі порівняно з роком минулим.
 

2013-й рік видався для національної мережі фаст-фуду McFoxy більш сприятливим, ніж 2012-й. Окрім того, що кількість відвідувачів значно зросла, відкрилися перші заклади в оновленому форматі. В Запоріжжі та Хмельницькому на базі ресторанів мережі працює McFoxy-Drive. «Точки «драйв» дозволяють збільшити оборот вдвічі, тому потенційні франчайзі обирають приміщення майбутнього закладу, вже враховуючи роботу за новим форматом», - розповідає заступник директора ТОВ "Макфоксі" Андрій Борсук.

В планах компанії на наступний рік – не тільки активна робота за франчайзингом, але й відкриття онлайн-пропозиції. Запуск власної доставки стартуватиме в регіонах. Столицю поки що така послуга обмине.

McFoxy - перша повністю українська мережа ресторанів швидкого харчування з власним виробничим цехом у Києві. На сьогоднішній день вона нараховує тринадцять власних ресторанів, а 22 грудня відкрився перший франчайзинговий заклад мережі у Дніпропетровську в форматі фуд-корт. «Ми закінчили розробку франшизи близько півроку тому. Дніпропетровський заклад – так би мовити, полігон для відпрацювання всіх моментів франчайзингу, - пояснює Андрій Борсук. – Ми знайшли там чудових партнерів, з якими приємно працювати, і на 100% впевнені в успіху ресторану».

Мінімальна сума інвестицій для відкриття закладу McFoxy в кожному конкретному випадку обговорюється індивідуально. Розмір роялті складає від 2,5% до 4%. Період запуску ресторану становить 1,5-2 місяці з моменту підписання угоди.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015