Вівторок
24.12.2013
Кількість відвідувачів мережі у 2013 році зросла приблизно вдвічі порівняно з роком минулим.
 

2013-й рік видався для національної мережі фаст-фуду McFoxy більш сприятливим, ніж 2012-й. Окрім того, що кількість відвідувачів значно зросла, відкрилися перші заклади в оновленому форматі. В Запоріжжі та Хмельницькому на базі ресторанів мережі працює McFoxy-Drive. «Точки «драйв» дозволяють збільшити оборот вдвічі, тому потенційні франчайзі обирають приміщення майбутнього закладу, вже враховуючи роботу за новим форматом», - розповідає заступник директора ТОВ "Макфоксі" Андрій Борсук.

В планах компанії на наступний рік – не тільки активна робота за франчайзингом, але й відкриття онлайн-пропозиції. Запуск власної доставки стартуватиме в регіонах. Столицю поки що така послуга обмине.

McFoxy - перша повністю українська мережа ресторанів швидкого харчування з власним виробничим цехом у Києві. На сьогоднішній день вона нараховує тринадцять власних ресторанів, а 22 грудня відкрився перший франчайзинговий заклад мережі у Дніпропетровську в форматі фуд-корт. «Ми закінчили розробку франшизи близько півроку тому. Дніпропетровський заклад – так би мовити, полігон для відпрацювання всіх моментів франчайзингу, - пояснює Андрій Борсук. – Ми знайшли там чудових партнерів, з якими приємно працювати, і на 100% впевнені в успіху ресторану».

Мінімальна сума інвестицій для відкриття закладу McFoxy в кожному конкретному випадку обговорюється індивідуально. Розмір роялті складає від 2,5% до 4%. Період запуску ресторану становить 1,5-2 місяці з моменту підписання угоди.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Якість обслуговування - ключ до успіху /20.01.2010

Стандарти обслуговування допомагають уникнути помилок, зберегти та примножити кількість Ваших клієнтів

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015