Четвер
12.12.2013
Ексклюзивно і з душею - запорука успіху мережі дизайнерських майстерень «Твой Подарочек».
 

Маленькі, проте єдині у своєму роді. Приблизно так можна охарактеризувати франчайзингову мережу «Твой Подарочек». «Після того, як ми вийшли в роздріб, тобто стали відкривати окремі точки паралельно з онлайн-пропозицією, мережа залучила додатковий сегмент покупців, - розповідає директор департаменту розвитку ТОВ «Паперовий змій» Костянтин Куліда. - Сьогодні ми пропонуємо не просто подарунки, а послугу з виготовлення, дійсно, унікальних речей. Всього за півгодини на Ваших очах буде створено ексклюзивний подарунок, в роботі над яким Ви можете прийняти участь разом з дизайнером».

Компанія «Паперовий змій» - власник франчайзингової мережі «Твой Подарочек» - є одним з найбільших постачальників обладнання, витратних матеріалів та заготовок, необхідних для виготовлення стильних і оригінальних подарунків. «Таким чином, наша франшиза складена з урахуванням повного переліку бізнес-процесів, які істотно скорочують виробничі та логістичні ризики», - наголошує Костянтин Куліда.

Минулого тижня в Сумах відбулося відкриття другої франчайзингової майстерні «Твой Подарочек». Перша точка знаходиться в Нікополі. Враховуючи те, що франшиза розроблена лише в серпні нинішнього року, Костянтин Куліда впевнений в успіху розвитку мережі по франчайзингу: «Найчастіше компанії, що працюють у сфері подарунків, пропонують або вузько сегментований набір готового продукту, або виготовлення ексклюзиву за кілька днів. Наші переваги, як для покупця, так і для франчайзі очевидні». До Нового Року «Твой Подарочек» приготував різноманітні акції, знижки та сюрпризи. Асортимент подарунків з серпня збільшився на 30%, в планах до кінця року - зростання до 50%.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію