«Велика тарілка» - молода мережа кафе-піцерій, представлена двома власними закладами у Львові. Ще один ресторан знаходиться на стадії відкриття по франчайзингу. Наразі через ситуацію у країні переговори з іншими франчайзі заморожені. «Зараз основний акцент робимо на оновленні асортименту, а також розвитку онлайн-пропозиції. Тільки-но ситуація стабілізується, будемо продовжувати роботу у франчайзинговому напрямку», - говорить Юрій Викалюк, власник торговельної марки «Велика тарілка».
В асортименті закладів «Велика тарілка» основний акцент робиться на різновиди піци. Візитна картка мережі – пікантна піца розміру XXL. Її діаметр складає майже півметра, на відміну від стандартного розміру (XL) – 30 см. Формат XS - страва маленького розміру - 15 см у діаметрі.
Коржі готуються за особливим рецептом. «Сьогодні ми пропонуємо відвідувачам новинку - піцу з наповненими бортиками. Всередині коржа - прошарок сиру або ковбасної начинки», - розповідає Юрій Викалюк. В будь-якому з трьох варіантів - XS, XL, XXL - можна замовити і інші страви: перше, друге, закуски.
Для франчайзі «Велика тарілка» пропонує одразу три формати франшизи: ресторація, арт-паб і DJ-бар. У власних закладах мережі відпрацьовані всі моделі роботи, в чому можна буде переконатися вже у Новорічну ніч. У програмі свята з «Великою тарілкою» – смачна їжа, розважальна програма і DJ-вечірка.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...