Фаст-фуд: місце під сонцем

Четвер
05.12.2013
«Ринок фаст-фуду в Україні досі не наповнений» - Оксана Дендеря, менеджер з розвитку мережі BurgerCLUB.
 

Під ТМ Burger CLUB в Україні працює 41 ресторан. В найближчих планах - відкриття ще двох точок в Одесі та Чернівцях. Не зважаючи на те, що на ринку представлено безліч сильних вітчизняних і зарубіжних гравців, серед яких - McDonald's, KFC, Chicken HUT, McFoxy - ніша швидкого харчування залишається відносно вільною. «Практика будь-якої країни показує наявність безлічі мереж швидкого харчування, - говорить менеджер з розвитку BurgerCLUB Оксана Дендеря. - В результаті у кожної людини є вибір, кому віддати перевагу. В нашій кухні є свої унікальні пропозиції. Основний акцент в меню - великий асортимент сендвічів».

У Росії під ТМ Burger CLUB функціонують 28 ресторанів, зовсім скоро відкриються ще дві франчайзингові точки. Як і планувалося, мережа продовжує розвиток в Казахстані. Сьогодні там працюють 1 стаціонарний ресторан і 1 на фуд-корті. За прогнозами представників мережі, на початку 2014 року Burger CLUB буде представлений в Казахстані чотирма об'єктами. «Відкриваємося в різних країнах, проте найуспішніше з франчайзингу мережа розвивається в Росії, - пояснює Оксана Дендеря. - Що стосується України, інтерес проявляє велика кількість потенційних партнерів. На ділі часто виявляється, що для відкриття не вистачає інвестицій. Крім того, російські колеги набагато краще знайомі з принципом роботи по франчайзингу. Вони прекрасно розуміють всі переваги створення бізнесу згідно готової моделі з уже відомим брендом».

У 2014 році на український ринок фаст-фуду збираються заходити одразу кілька великих мереж. Так, на початку весни планується відкриття перших точок світового бренду Subway. Інтерес зарубіжних компаній демонструє стабільну привабливість вітчизняного ринку швидкого харчування.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015