Вівторок
05.11.2013
Інтернет-аукціон eBay готується розширити низку цифрових валют для оплати товарів і послуг.
 

У першу чергу користувачі отримають можливість розплачуватися корпоративними бонусами і "милями" авіакомпаній, повідомляє ресурс "Вести". В даний момент вибудовується система, в якій ритейлер зможе перевести свої одиниці в гаманці PayPal.

"Кількість карток, які ви можете носити з собою, зазвичай обмежена. І запам'ятати, де та які знижки у вас накопичилися, досить складно. Але в цифровому гаманці ми можете зберігати хоч 50 різних карток на знижки», - пояснив генеральний директор eBay Джон Донахью в інтерв'ю виданню The Financial Times.

Індустрія цифрових платежів швидко набирає обертів. Останнім часом все більша кількість компаній оформлюють угоди про співпрацю з електронними торговими майданчиками. Завдяки такій практиці істотно зростає кількість інтернет-продажів.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію