Порція новин від «Кофе Хауз»

Вівторок
29.10.2013
Мережа кав’ярень запланувала відкриття одразу декількох франчайзингових точок.
 

В наступному році мережа "Кофе Хауз" поповниться декількома кав'ярнями в різних регіонах України. Франчайзингові відділення відкриються у Донецьку, також розглядаються пропозиції з Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Ялти і Севастополя. «На ринку України наша мережа представлена більше 14-ти років, - розповідає директор з операційної діяльності ТОВ «Кофе Хауз.Україна» Наталія Мусієнко. - Це дає певні гарантії франчайзі. Тому ми з успіхом розширюємося».

За франчайзинговою моделлю в Україні компанія почала розвиток тільки влітку нинішнього року. На сьогоднішній день мережа представлена 29-ма українськими точками і 187-ма російськими відділеннями. Крім того, «Кофе Хауз» входить до десятки найбільших мереж кав'ярень у Європі. «Цей бізнес - не просто спосіб заробити. Це дуже корисний інструмент для саморозвитку, за словами наших партнерів, - каже Наталія Мусієнко. - Франшиза підходить для тих, хто готовий створювати варіант сімейного бізнесу: дарувати гостям, окрім смачних десертів та кавових напоїв, затишну і комфортну атмосферу. Адже у роботі кав'ярні може приймати участь вся родина».

Гостинна атмосфера, безкоштовний доступ до WI-FI, свіжа преса, близькість розташування - франчайзери «Кофе Хауз» врахували безліч найтонших нюансів для того, щоб їх кавовий бізнес успішно розвивався, був цікавий як клієнтам, так і франчайзі. Згідно фінансової моделі компанії, термін окупності бізнесу становить 36 місяців.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015