Бізнес на програмному забезпеченні

Вівторок
22.10.2013
Франчайзинг як форма співпраці в ABBYY Україна
 

ABBYY - один з провідних світових розробників технологій оптичного розпізнавання документів та лінгвістичного програмного забезпечення. Крім продуктів АБІ, компанія ABBYY Україна займається економічним програмним забезпеченням фірми «1С». Продукти «1С» економічного призначення представлені відомими програмами, з хорошою технічною підтримкою, які легко продаються.

Вже 18 років, з моменту свого заснування у 1995 році, ABBYY Україна є дистриб'ютором продукції фірми 1С в Україні. Партнерська мережа є найбільш розгалуженою в країні і в даний час складає більше 400 представників. На сьогоднішній день частка дистрибуції продуктів 1С в Україні через партнерську мережу компанії складає більше 50%.

Діяльність більшості «1С:Франчайзі» зосереджена виключно на бізнесі 1С. Вони поширюють продукти «1С» і надають повний спектр комплексних послуг з автоматизації облікових і управлінських завдань на основі системи програм «1С: Підприємство». Умови отримання статусу франчайзі однаково доступні для всіх. Для цього необхідно подати заявку на розгляд, укласти франчайзинговий договір з фірмою і придбати стартовий пакет програмних продуктів на суму близько 8 000 грн. Для відкриття самого бізнесу немає необхідності у великих капіталовкладеннях, потрібно всього лише найняти двох програмістів 1С. Так що окупається такий старт дуже швидко. Ще одним плюсом для «1С:Франчайзі» є можливість отримання значних знижок на придбання. Це є важливим для фірм, які тільки починають працювати на ринку програмного забезпечення.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності