Засновниця Mortimer - в Україні

Середа
23.10.2013
У жовтні Україну відвідала засновниця міжнародної мережі Mortimer English Club пані Карола Шиєр.
 

У рамках офіційного візиту лінгвіст і педагог, розробник методики та програм Mortimer English Club пані Карола Шиєр провела зустрічі з українськими франчайзі, а також викладачами мережі шкіл з вивчення англійської мови. На зустрічах обговорювалися останні тенденції в педагогіці та лінгвістиці, маркетингові ідеї і плани розвитку мережі на найближчі 2-3 роки.

Темою №1 на зустрічах стала презентація нової навчальної програми Mortimer English Club для дітей від одного року. «Нова навчальна програма для малюків від одного року, яка була створена з урахуванням психологічних особливостей діток у цьому віці - не єдина приємна новина для українських франчайзі, - розповідає майстер-партнер компанії Mortimer English Club в Україні Інна Азарова. - Пані Карола Шиєр повідомила, що в даний момент почалося кардинальне оновлення всіх існуючих програм мережі. І європейські, і українські клуби активно впроваджують найсучасніші тенденції в методиці викладання, з урахуванням нововведень і в суміжних дисциплінах: психології, педагогіки та лінгвістиці. Компанія йде в ногу з часом, і від цього виграють як кінцевий споживач, так і наші франчайзі».

Компанія Mortimer English Club не зупиняється на досягнутому: розробляє нові програми, удосконалює франчайзингові пакети для потенційних партнерів, відстежує останні тенденції в освітній сфері. Все це дозволило міжнародній мережі істотно збільшити темпи зростання в усьому світі. Тільки в Україні в нинішньому році відкрилися п'ять партнерських відділень Mortimer English Club. «Останнє відкриття відбулося нещодавно - 6 жовтня - в Івано -Франківську, - зазначає Інна Азарова. - А вже у середині листопада почне роботу чергова столична школа Mortimer English Club».

У ході візиту в Україну розробник методики, за якою сьогодні працюють всі школи мережі, Карола Шиєр побувала на уроках англійської в декількох київських клубах. Пані Шиєр відзначила високу якість викладання і професіоналізм українських вчителів мережі Mortimer English Club, а також підкреслила великий потенціал країни для розвитку компанії.