BUYBRAND Expo 2013 об’єднує партнерів

Четвер
10.10.2013
За три виставкові дні Московський міжнародний форум бізнесу зібрав під одним дахом понад п’ять тисяч відвідувачів.
 

З 2 по 4 жовтня в павільйоні московського «Експоцентру» проходив щорічний Московський міжнародний форум бізнесу із франчайзингу, інвестиційних та партнерських можливостей BUYBRAND Expo. Серед відвідувачів - не тільки франчайзі і франчайзери з різних країн, а й власники непрофільних компаній, які розвивають бізнес, а через те - знаходяться в пошуку нових партнерів. Традиційно форум працював одразу у двох напрямках: діловому та виставковому. В діловій програмі прийняли участь майже сорок російських та іноземних спікерів. Конференції, семінари та круглі столи на бізнесову тематику відвідали дві тисячі людей. Що говорить про неабияку актуальність обговорюваних питань.

У виставковій частині форуму прийняли участь понад 200 брендів із різних країн світу: Франції, Італії, США, Польші, Казахстану, Росії, України та багато інших. За даними редакції BUYBRAND Інформ, участь у виставці приймали не тільки менеджери компаній, а й представники вищої ланки управління: власники, гендиректори, президенти і віце-президенти. Це говорить, перш за все, про високу роль виставки у франчайзинговому співтоваристві.

BUYBRAND Expo - наймасштабніший захід, присвячений франчайзингу, на території Східної Європи та країн СНД. Портал franchising.ua щиро вітає колег BUYBRAND Expo 2013 з успішним проведенням виставки та бажає нових досягнень і перемог!