Burgers Buffet: ми відкрилися!

П'ятниця
08.11.2013
У Львові відбулося відкриття третьої франчайзі-точки мережі швидкого та здорового харчування.
 

Ще один Burgers Buffet з'явився у Львові. У стандартному дизайні, але з незвичним меню новий заклад здорової та швидкої кухні припав до душі відвідувачам. «Асортимент Burgers Buffet поповнився свіжими салатами і декількома видами піци, - пояснює власник торговельної марки Burgers Buffet Андрій Галицький. - Нове меню поки представлено тільки в одному закладі мережі. Розширення асортименту пов'язано, в першу чергу, з тим, що ми розраховуємо на більшу кількість відвідувачів».

Новий Burgers Buffet розташований в одному зі спальних районів Львова. Це - найбільший ресторан мережі. Площа закладу складає 200 м2. «Ми побачили, що в даному районі є попит на наш продукт, а сама ніша подібного бізнесу не заповнена, - говорить Андрій Галицький. - Конкурентів немає. Та їх і не може бути, бо у нас оптимальне співвідношення ціни та якості продукту».

Особливістю мережі є використання в меню виключно натуральних продуктів. Що приваблює клієнтів. Не меншим інтересом Burgers Buffet користується і у франчайзі завдяки унікальній послузі: компанія забезпечує партнерів усіма хлібобулочними виробами та готовою м'ясною продукцією. Сьогодні мережа львівських ресторанів представлена п'ятьма власними і трьома франчайзинговими точками. На даний момент йдуть переговори з партнерами з Рівного, які зв'язалися з Burgers Buffet через портал franchising.ua. І вже на початку 2014 року заплановано запуск першого ресторану за межами Львова.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015