Вівторок
08.10.2013
"Pearl Tea. Жемчужный Чай": освіжаючий франчайзинг
 

ТМ "Pearl Tea. Жемчужный Чай" була заснована в січні 2012 року в Німеччині і стала першою в Україні мережею франчайзингових кафе з продажу безалкогольних коктейлів bubble tea. Pearl Tea першим представив повний асортимент коктейлів з перлинами із соку. «Pearl Tea (Bubble tea) - безалкогольні прохолодні коктейлі на основі свіжоприготованого чаю з фруктовими сиропами. Характерною цікавою складовою є фруктові їстівні перлини. Простіше кажучи, це натуральний сік в рослинній оболонці», - розповідає директор з розвитку мережі Міла П'ятниця. Компанія регулярно розширює асортимент, пропонує гостям нові поєднання смаків, яких немає ні в одному bubble tea барі. Ближче до Нового Року готується нове зимове меню, нові десерти для холодної пори року і безліч сюрпризів для ресторанів, кафе і клубів, які поки що тримаються в секреті.

За 1,5 роки роботи відкриті або перебувають на стадії відкриття 4 точки в Донецьку, Києві, Маріуполі і Вороніжі (Росія). Франшизою Pearl Tea неодноразово цікавилися не лише українські підприємці, а й кандидати з сусідніх країн. «Ми з гордістю говоримо про кожну нову точку, але саме відкриття в Росії для нас є великим кроком вперед, - повідомляє Міла П'ятниця. - Адже російський ринок пропонує безліч франшиз по баббл ті. Однак Вороніж, в якому не було жодного баббл ті бару, зупинив свій вибір на українському продукті».

Інтерес до франшизи Pearl Tea виник вже в перші місяці роботи пілотного проекту в Донецьку. Але, зі слів директора з розвитку, вони почали пропонувати франшизу тільки після шести місяців роботи, тому що чекали результатів більш тривалого періоду. За попередніми підрахунками, франчайзі зможе оцінити реальну окупність і потенціал зростання мінімум через 6 місяців. Стартовий капітал проекту від 10 до 20 тис. євро, роялті - 80 євро на місяць протягом перших двох років. Щомісячний чистий дохід становить 3 тис. євро. Компанія ретельно підходить до вибору франчайзі і підписує контракти не тільки з тими, хто має фінансову можливість, а й з тими, хто близький до ідеології Pearl Tea.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015