ТМ "Pearl Tea. Жемчужный Чай" була заснована в січні 2012 року в Німеччині і стала першою в Україні мережею франчайзингових кафе з продажу безалкогольних коктейлів bubble tea. Pearl Tea першим представив повний асортимент коктейлів з перлинами із соку. «Pearl Tea (Bubble tea) - безалкогольні прохолодні коктейлі на основі свіжоприготованого чаю з фруктовими сиропами. Характерною цікавою складовою є фруктові їстівні перлини. Простіше кажучи, це натуральний сік в рослинній оболонці», - розповідає директор з розвитку мережі Міла П'ятниця. Компанія регулярно розширює асортимент, пропонує гостям нові поєднання смаків, яких немає ні в одному bubble tea барі. Ближче до Нового Року готується нове зимове меню, нові десерти для холодної пори року і безліч сюрпризів для ресторанів, кафе і клубів, які поки що тримаються в секреті.
За 1,5 роки роботи відкриті або перебувають на стадії відкриття 4 точки в Донецьку, Києві, Маріуполі і Вороніжі (Росія). Франшизою Pearl Tea неодноразово цікавилися не лише українські підприємці, а й кандидати з сусідніх країн. «Ми з гордістю говоримо про кожну нову точку, але саме відкриття в Росії для нас є великим кроком вперед, - повідомляє Міла П'ятниця. - Адже російський ринок пропонує безліч франшиз по баббл ті. Однак Вороніж, в якому не було жодного баббл ті бару, зупинив свій вибір на українському продукті».
Інтерес до франшизи Pearl Tea виник вже в перші місяці роботи пілотного проекту в Донецьку. Але, зі слів директора з розвитку, вони почали пропонувати франшизу тільки після шести місяців роботи, тому що чекали результатів більш тривалого періоду. За попередніми підрахунками, франчайзі зможе оцінити реальну окупність і потенціал зростання мінімум через 6 місяців. Стартовий капітал проекту від 10 до 20 тис. євро, роялті - 80 євро на місяць протягом перших двох років. Щомісячний чистий дохід становить 3 тис. євро. Компанія ретельно підходить до вибору франчайзі і підписує контракти не тільки з тими, хто має фінансову можливість, а й з тими, хто близький до ідеології Pearl Tea.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...