Перемога - за "Победой"

П'ятниця
04.10.2013
Компанія «Best Restaurant System» (BRS) активно розширює мережу ресторанів під ТМ «Вареничная «Победа», незважаючи на нещодавній конфлікт з "Катюшею".
 

Ресторатор Вадим Гакало виграв суд про заборону використання його торговельної марки - «Вареничная «Победа» - в Києві. Нагадаємо: торік низка столичних підприємств, не узгодивши всі питання з власником торговельної марки, відкрили декілька «Вареничных «Катюша», використовуючи фірмовий стиль «Победы», а також схожий логотип. «Згідно з рішенням суду, тепер столичні заклади харчування ніхто не має права називати «Вареничная «Катюша», а дизайн самих «Катюш» також не може залишатися колишнім», - повідомляє директор з маркетингу «Best Restaurant System» Тетяна Большакова.

Компанія «Best Restaurant System» продовжує співпрацю з франчайзі з різних регіонів України. У липні відбулося відкриття ресторану ТМ «Вареничная «Победа» в Євпаторії. Південні партнери особливу увагу приділили вибору приміщення. «Ресторан в Євпаторії відрізняється цікавим архітектурним рішенням будівлі, - розповідає Тетяна Большакова. - Крім того, партнери подбали одразу про декілька типів відвідувачів. Для любителів просторих приміщень двоповерхова площа закладу підійде якнайкраще. Для тих, хто віддає перевагу усамітненню, фахівці розробили кілька окремих закритих куточків».

Стиль же інтер'єру виконаний в традиційній версії «Победы», згідно франшизі. Під ТМ «Вареничная «Победа» влітку запрацював ще один ресторан у Києві. А найближчим часом своя «Победа» з'явиться у Хмельницькому.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015