Франчайзинг TUI - змінилося все

Четвер
26.09.2013
Незабаром відбудеться презентація туристичного проекту по франчайзингу
 

Дотримуючись принципу "Цінність компанії - успішні партнери", турагенство TUI Ukraine розробило нову програму франчайзингу, в якій врахувалися основні побажання партнерів. За основу взято успішний досвід зарубіжних колег, адаптований під реалії українського ринку.

"Ми поліпшили основні параметри франчайзингу та схему роботи "туроператор-турагентство" для того, щоб максимально спростити процедуру входу в мережу і збільшити ефективність роботи наших франчайзі. А також розробили три вигідні моделі співпраці для взаємовигідної роботи з агенціями будь-якого рівня", - розповідає начальник відділу реклами і маркетингу компанії TUI Ukraine Ірина Вичавка. За допомогою нового проекту компанія збирається допомогти своїм партнерам вийти на якісно інший рівень ведення бізнесу. "TUI Ukraine запрошує, в першу чергу, існуючі агентства вступити в партнерську мережу і вийти на якісно інший рівень ведення бізнесу, - пояснює Ірина Вичавка. - Щоб ознайомитися з нашими умовами співпраці бажаючі можуть відвідати презентацію нового проекту, яка відбудеться 2 жовтня в готелі "Прем'єр Палас".

Роздрібна мережа турагенств TUI, яка існує з 2003 року є першим франчайзинговим проектом компанії TUI Ukraine в туристичному бізнесі України. На сьогоднішній день мережа нараховує більше 70 турагентств, які успішно працюють на українському ринку.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності