Бізнес триваліший за кризу

Понеділок
15.12.2008
Розмова з Миколою Шкварком - виконавчим директором компанії "Нью-Йорк Піца"
 

Кажуть із-за кризи виторг закладів швидкого обслуговування знизився і багато з них змушені закриватися. Чи торкнулися ці явища Вашої мережі піцерій?
Звісно, виторги не демонструють стрімкого зростання, але й значного падіння не спостерігається. Питання про закриття навіть не розглядається. Це можна пояснити, мабуть, нашою ціновою політикою - вона досить демократична, - у поєднанні з нашими традиційними смаком і якістю.

Чи несе сьогоднішня криза позитивні явища?
Один з позитивних моментів досить приємний: ми прискореними темпами впроваджуємо нові страви, в яких використовуються не дуже дорогі продукти - з метою зниження собівартості і, відповідно, ціни, але це неодмінно має бути якісно і смачно - така собі "антикризова пропозиція".

Щодо потенційних франчайзі, то серед тих, з ким ми спілкувались останнім часом, є така думка: у зв'язку з падінням цін на нерухомість вкладати гроші в наш бізнес економічно привабливо з двох причин - по-перше, громадське харчування, особливо в нашому сегменті, в найближчі роки продовжить бути доволі рентабельним, а, по-друге, переобладнане за нашими стандартами приміщення цінне саме по собі і є гарним капіталовкладенням.

Наразі мені здається передчасним пов'язувати кризу, яка неодмінно мине, з розвитком мережі, яку ми маємо наміри розвивати й надалі.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015