Vapiano - німецька франшиза з італійським смаком

Середа
18.09.2013
В Україні перший ресторан відкриється в 2014 році
 

Під торговою маркою Vapiano розвивається мережа ресторанів італійської кухні. Перший заклад відкрився в Німеччині у 2002 році. Згодом концепція знайшла своїх однодумців у Європі, США, на Близькому Сході, в Мексиці і Південно-Східній Азії. Такий успіх марки Vapiano пояснюється тим, що представники компанії розробили нову категорію ресторанного бізнесу, яка поєднує в собі елементи фаст-фуду і сімейного закладу.

В Україні перший франчайзинговий ресторан Vapiano відкриється при підтримці компанії UTG у 2014 році. Він розміститься у центрі Києва в приміщенні площею понад 550 м2. У планах українського партнера активно розширювати мережу і в інших містах. «Ми плануємо розвивати бренд Vapiano на всій території України, - розповідає менеджер проекту «Vapiano-Україна» Володимир Гавришевський. - На черзі такі міста, як Дніпропетровськ, Львів, Харків, Одеса. Крім того, ми не плануємо зупинятися на тільки лише одному ресторані в Києві. Оскільки у бренда Vapiano досить високі вимоги до майданчиків розміщення, нам складно припустити, скільки ресторанів вдасться відкрити найближчим часом. Але ми сподіваємося щорічно відкривати як мінімум один новий ресторан».

Відкриття ресторану під торговою маркою Vapiano оцінюють у сумі 1 млн. євро. Інформацію про вартість самої франшизи поки не розголошують, але експерти відзначають, що вона становить приблизно 300 тис. євро. Також франчайзі необхідно буде виплачувати 7 % від виручки. Існують умови і до приміщення: воно повинно мати площу в межах 500-1000 м2 і знаходитись в місцях скупчення офісних і торгових центрів.

За матеріалами UTG Company


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015