«Русский Экспресс» тепер у франчайзингу

П'ятниця
06.09.2013
Чи складе конкуренцію українським туристичним франшизам новий туроператор з Росії?
 

Холдинг «Русский Экспресс», який просуває на ринку туристичні послуги, презентує франчайзинговий проект вже у вересні 2013 року, де детально опише всі умови співпраці для своїх майбутніх партнерів. У планах франчайзера створити лояльну мережу дистрибуції, де б могли самостійно працювати успішні підприємці. В якому напрямку представники торгової марки будуть розвивати партнерську мережу і чи націляться на Україну, поки невідомо.

«До нас постійно звертаються незалежні агентства з проханням розпочати співпрацю по франшизі, тому було прийнято рішення про розробку подібного проекту. Це вдала модель для динамічного розвитку і зміцнення бізнесу», - повідомляє Світлана Чебанова, директор з продажу компанії «Мегаполюс Турс».

Холдинг «Русский Экспресс» був заснований в 1996 році. Рік тому туристична компанія викупила торгову марку «Мегаполюс Турс» у швейцарського Kuoni, до лав якої входять підрозділи MICE та FIT, а також мережа турагентств і бронювання «Мегатур».


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності