Велика Тарілка: франчайзинг зі Львова

Четвер
29.08.2013
Представники торгової марки націлені на активний розвиток партнерської мережі
 

Під торговельною маркою "Велика Тарілка" відкриваються кафе-піцерії, у меню яких представлені різноманітні страви європейської та італійської кухонь, і візитна картка закладів – піци великого розміру "XXL". Перша "Велика Тарілка" відкрилась у 2009 році в місті Львові. Згодом, спираючись на позитивні відгуки відвідувачів, власники реалізували ще один заклад у західній столиці. Сьогодні представники компанії розробили франчайзингову пропозицію кафе-піцерій "Велика Тарілка" і активно шукають партнерів. Невдовзі стартує перший франчайзинговий проект.

Франчайзер "Великої Тарілки" готовий надати всю необхідну підтримку: допомогу у складанні бізнес-документації, при виборі приміщення і розробці його дизайну, а також - навчання персоналу, розробку маркетингової стратегії, підбір обладнання та передачу технології приготування фірмових страв. "Таким чином, франчайзі, відкриваючи свою справу і використовуючи унікальні і перевірені часом методи роботи, вкладає свідомо менші капітали в порівнянні з індивідуальним відкриттям власного підприємства. В результаті це дає реальну можливість отримувати стабільний дохід", - ділиться Юрій Викалюк, власник торговельної марки "Велика Тарілка".

Для того, щоб стати учасником-партнером мережі "Велика Тарілка" необхідно володіти мінімальними інвестиціями в розмірі 150 тис. грн для відкриття фуд-корту і 200 тис. грн - для повноцінного закладу. Також франчайзі має сплачувати паушальний внесок – від 30 тис. грн та щомісячне роялті у розмірі 1 % від загального обороту. Майбутньому партнеру обов’язково необхідно буде знайти приміщення площею не менше 150 м2 та територіальну локацію, розміщену в місцях із значним людським трафіком.


популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015