2плюс2 Математична школа знайшла франчайзі в Україні

Четвер
15.08.2013
У вересні перший навчальний заклад відкриється в Дніпропетровську
 

Польський загальнонаціональний центр навчання математиці "2плюс2 Математична школа" розпочав співпрацю з першим українським партнером. Збагатити свої математичні знання вже у вересні зможуть діти з Дніпропетровська. Зараз перший український франчайзі компанії, Юлія Нехай, готує проект до запуску.

"Перш, ніж прийняти рішення про розширення мережі за кордоном, ми провели ретельне дослідження, яке допомогло нам визначити ті ринки, на яких наша концепція користуватиметься найбільшим успіхом. Таким чином, наш вибір впав на Україну, де ми відкриваємо першу школу, та на Чехію, де все ще шукаємо франчайзі. Ці країни дуже схожі з Польщею з точки зору освіти. Однак, конкуренція на освітніх ринках тут ще не розвинена так, як у Західній Європі та Азії", - розповідає власник концепції "2плюс2 Математична школа" Марчін Крушиньскі.

В Польщі мережа "2плюс2 Математична школа" об'єднує 20 закладів, 17 з яких працюють на умовах франчайзингу. "Наша концепція користується великою популярністю у підприємців, однак не кожна кандидатура підходить для цього бізнесу. Людина, яка відкриває школу, окрім управлінських навичок також повинна вміти налагоджувати прекрасний контакт з дітьми та батьками. Дуже часто саме франчайзі переконує батьків віддати дітей на навчання до закладу "2плюс2 Математична школа", розвіявши будь-які їхні сумніви", - додає Марчін Крушиньскі.

Для того, щоб відкрити навчальний заклад "2плюс2 Математична школа", необхідно володіти інвестиціями в розмірі 2,8 тис. євро. З цієї суми 1,6 тис. євро припадає на паушальний внесок (зі всіма ноу-хау включно), 800 євро - на маркетингові витрати та купівлю всіх необхідних навчальних матеріалів.