Mortimer: старт утрьох

Вівторок
13.08.2013
Двадцятого серпня одночасно відкриються франчайзингові школи компанії в Києві, Тернополі та Білій Церкві
 

Розвиток мережі навчальних закладів Mortimer English Club продовжиться з початком нового сезону. Вже 20 серпня франчайзингові заклади відкриються одразу в трьох містах: Києві, Тернополі та Білій Церкві. Влітку педагогічний склад новостворених шкіл пройшов підготовчі міжнародні тренінги, присвячені програмам та методикам Mortimer. Зараз франчайзі залишилося тільки підготувати офіси до відкриття.

"Партнер з Білої Церкви з'явився у нас наприкінці весни. Ця жінка - досвідчений педагог, який вже доволі довго займається репетиторством. В якийсь момент вона зрозуміла, що їй не вистачає підготовлених та перевірених програм і що наступним рівнем у власному розвитку може стати відкриття своєї мовної школи. Після відвідин наших закладів та оцінювання ефективності методики Mortimer та рівня знань дітей, які у нас займаються, жінка вирішила з нами співпрацювати, - розповідає Інна Азарова, мастер-партнер компанії Mortimer English Club в Україні. - Партнер з Тернополя - також висококваліфікована педагогиня, яка, з точки зору власного досвіду викладача та вже досвідченого підприємця, оцінювала не тільки наші програми та методику, а й нашу франчайзингову концепцію. Франчайзі з Білої Церкви та Тернополя не лише управлятимуть своїми закладами, але й викладатимуть у них. Натомість, наш новий партнер з Києва – молода цілеспрямована жінка з економічною освітою, яка займатиметься менеджерською роботою та управлінням клубом. Їй вже вдалось набрати штат висококваліфікованих педагогів, які і проводитимуть уроки. Наші нові партнери мають різний досвід та освіту, та прийшли до рішення про відкриття власної мовної школи різними шляхами. Але їх об’єднує одна ціль – побудувати успішний бізнес на базі перевірених програм, ефективної методики та гнучкої франчайзингової концепції".

На сьогодні мережа шкіл англійської мови Mortimer English Club охоплює 10 навчальних закладів на території України. Зараз клуби Mortimer представлені у таких містах, як Київ, Дніпропетровськ, Кіровоград, Львів та Харків. Незабаром до цієї низки доєднається ще й Тернопіль та Біла Церква. Концепція користується популярністю у 22 країнах світу. Методика та програми були розроблені ще у 1990 році.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію