"Планета Гостеприимства" готує цікаві концепції

Субота
29.06.2013
В ресторанах Like’s франчайзер пропонуватиме страви на шпажках, а в закладах Crazy Chicken - кури-гриль
 

За інформацією, наданою російською агенцією "Прайм", франчайзер "Г.М.Р. Планета гостеприимства" започаткує в цьому році роботу двох нових ресторанних концепцій. Мова йде про мережі ресторанів Crazy Chicken та Like's. Заклади Crazy Chicken спеціалізуватимуться на стравах із курки, переважно - на грилі. А от в ресторанах Like's гості смакуватимуть овочево-м'ясним міксом на шпажках (серед можливих інгрідієнтів буде м'ясо, морепродукти, овочі та фрукти).

Відкриття першої точки Like's ресторанний холдинг запланував на серпень, а Crazy Chicken - на вересень-жовтень. Всього до кінця року в кожній мережі діятиме по 4-5 ресторанів. Сума середнього чеку становитиме 200-250 рублів.

Паралельно з розвитком нових концепцій компанія "Г.М.Р. Планета гостеприимства" розширюватиме й діючі мережі. Всього у 2013 році холдинг планує відкрити 70-80 ресторанів під різними торговельними марками, збільшивши кількість своїх закладів до майже 400. Інвестицій в розвиток бізнесу складуть в цьому році до $ 40 млн, а в наступному - можливо й $ 100 млн.

"Г.М.Р. Планета гостеприимства" була заснована в 1997 році та об'єднує на сьогодні мережу ресторанів в Росії, Молдові, Азербайджані, Чехії Та Словаччині. Можливо, незабаром заклади "Г.М.Р. Планета Гостеприимства" з'являться і в Україні. Адже на виставці "Франчайзинг-2013" компанія організовувала презентацію франшиз "Сбарро", "Восточный Базар", Yamkee і "Елки-Палки".


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015