Планета Гостеприимства готує цікаві концепції

Субота
29.06.2013
В ресторанах Like’s франчайзер пропонуватиме страви на шпажках, а в закладах Crazy Chicken - кури-гриль
 

За інформацією, наданою російською агенцією "Прайм", франчайзер "Г.М.Р. Планета гостеприимства" започаткує в цьому році роботу двох нових ресторанних концепцій. Мова йде про мережі ресторанів Crazy Chicken та Like's. Заклади Crazy Chicken спеціалізуватимуться на стравах із курки, переважно - на грилі. А от в ресторанах Like's гості смакуватимуть овочево-м'ясним міксом на шпажках (серед можливих інгрідієнтів буде м'ясо, морепродукти, овочі та фрукти).

Відкриття першої точки Like's ресторанний холдинг запланував на серпень, а Crazy Chicken - на вересень-жовтень. Всього до кінця року в кожній мережі діятиме по 4-5 ресторанів. Сума середнього чеку становитиме 200-250 рублів.

Паралельно з розвитком нових концепцій компанія "Г.М.Р. Планета гостеприимства" розширюватиме й діючі мережі. Всього у 2013 році холдинг планує відкрити 70-80 ресторанів під різними торговельними марками, збільшивши кількість своїх закладів до майже 400. Інвестицій в розвиток бізнесу складуть в цьому році до $ 40 млн, а в наступному - можливо й $ 100 млн.

"Г.М.Р. Планета гостеприимства" була заснована в 1997 році та об'єднує на сьогодні мережу ресторанів в Росії, Молдові, Азербайджані, Чехії Та Словаччині. Можливо, незабаром заклади "Г.М.Р. Планета Гостеприимства" з'являться і в Україні. Адже на виставці "Франчайзинг-2013" компанія організовувала презентацію франшиз "Сбарро", "Восточный Базар", Yamkee і "Елки-Палки".


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015