Власна справа із Варшави

Четвер
13.06.2013
Найбільша в Центрально-Східній Європі виставка франчайзингу відбудеться в жовтні у Варшаві. Близько 120 мережевиків прийдуть сюди у пошуках партнерів
 

Компанія PROFIT system вже водинадцяте організовує найбільшу у Центрально-Східній Європі подію, присвячену тематиці франчайзингу. В цьому році виставка відбудеться в період з 17 по 19 жовтня у варшавському Палаці культури і науки. Її активними учасниками стануть близько 120 компаній, що на 20% більше, ніж у 2012 році. Франчайзери відносяться до цієї події дуже серйозно, а тому орендують для своїх стійок великі площі, на яких можна облаштувати торговельну точку, майже ідентичну реальній. Досвід минулих років показав, що такі інсталяції найбільше відвідуються потенційними партнерами.

Як і щороку, провідні позиції серед експонентів займуть компанії, що працюють у галузі громадського харчування. Співпрацю запропонує McDonald's, Telepizza та Charley's Philly Steaks. Зі своїми майбутніми франчайзі поспілкується на виставці і власник брендів Bricomarche та Intermarche. Представники харчової галузі прогнозують подальшу інтеграцію та націлені зберегти лідерство за темпами розвитку мереж. Аналогічні наміри й у франчайзерів з банківської сфери. Але вони планують робити основний акцент на якості мережі. А це означає, що партнерами таких банків, як BZ WBK чи Alior Bank зможуть стати лише найкращі.

Цього року у пошуках нової бізнес-ідеї виставку відвідає близько 7 тисяч підприємців. "Це єдина подія в році, під час якої така велика кількість франчайзерів і франчайзі зустрічаються в одному місці в один час. Для тих, хто зацікавлений у розвитку власного бізнесу також організовується цикл лекцій, присвячених франчайзингу", - стверджує Аркадіуш Слодковські, член правління Польської Організації Франчайзерів.