Вареничная "Победа" готує експеримент

Понеділок
17.06.2013
Наприкінці червня в Євпаторії відкриється заклад у незвичайному форматі
 

В квітні цього року компанія Best Restaurant System (BRS) святкувала сьому річницю з моменту відкриття першого ресторану "Вареничная "Победа" в Севастополі. Успіх саме цього закладу надихнув компанію взятися за створення франчайзингової пропозиції. За ці сім років ресторатор не втомився експериментувати, і вже наприкінці червня запустить в роботу новий заклад у незвичному форматі.

"Запуск цього ресторану відбудеться в два етапи. Спершу ми відкриємо "Вареничную "Победу" в тому стилі, в якому її всі звикли бачити. Трохи пізніше запустимо такий собі радянський ресторан, який відрізняється від повсякденного формату, і більше нагадує обкомовську столову або ресторан, - розповідає директор з маркетингу Best Restaurant System Тетяна Большакова. - В цьому закладі ми хочемо відтворити особливий дух радянського ресторану: місця, яке люди відвідували раз в місяць, ретельно готуючись та обираючи найкращий одяг. В атмосфері, овіяній спогадами, відвідувачі зможуть покуштувати страви, смак яких давно забули. І, в добрих традиціях минулого, закінчити трапезу кавою та коньяком з лимоном".

Надалі мережа ТМ "Вареничная "Победа" розвиватиметься як власними силами компанії, так і на партнерських умовах. Франчайзер бачить перспективу у відкритті ресторанів в регіонах, де заклади такого формату ще не представлені. "До певного часу ми не розвивали концепцію самостійно, а працювали з партнерами. Проте, коли у нас виникли складнощі у роботі з франчайзі, що були зумовлені непорядністю та нецивілізованістю бізнесу з одного боку, та недосконалістю законодавчого регламентування права інтелектуальної власності - з іншого, ми вирішили будувати мережу не лише за допомогою партнерів, але й самостійно", - зазначає Тетяна Большакова.

Для того, щоб відкрити заклад під ТМ "Вареничная "Победа", необхідно володіти інвестиціями в розмірі від $ 200 до $ 250 тис. За підрахунками франчайзера, окупається ресторан за термін від 1 до 3 років, залежно від місця розташування.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015